Survivor spoiler αποχώρηση 22/1: Σε δύσκολη θέση η Κρίστη, Γκάνος και όχι μόνο!

Survivor spoiler αποχώρηση 22/1: Το Survivor έχει αλλάξει. Σε πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και τα συμβούλια του νησιού στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η 2η ασυλία έλαβε τέλος και οι μπλε πανηγύρισαν όπως είδαμε και στη Live μετάδοση. Τρομερή αναμέτρηση ήταν και πάλι. Ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση;

Δεν φτάνει το Survivor

spoiler σχεδόν ποτέ στους υποψήφιους. Τα έχουμε γράψει, τα ξέρετε, η πληροφόρηση είναι περιορισμένη πλέον. Βέβαια, οι προβλέψεις της Δανάης για το ποια ομάδα κερδίζει δεν πάνε καλά, ασχέτως αν δεν βγήκε σήμερα. Το ότι δεν έχουμε πληροφόρηση, δεν σημαίνει πως οι συμπεριφορές δεν μπορούν να διαβαστούν και να κατανοήσουμε τι και πως «παίζει» στην κάθε καλύβα. Τόσο στην μπλε, όσο και στην κόκκινη.

Οι νέοι παίκτες έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε ένα βαθμό στο Survivor 2024, ωστόσο και πάλι κάποια πράγματα είναι οφθαλμοφανή. Δεν επηρεάζουν τις εξελίξεις οι καινούργιοι αυτή τη στιγμή στην ψηφοφορία και όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να ψηφιστούν.

Οι δύο ομάδες έχουν αποφασίσει ποιοι παίκτες είναι οι αδύναμοι κρίκοι. Αυτό ισχύει και για την κόκκινη ομάδα, αλλά και για την μπλε.

Survivor spoiler αποχώρηση 22/1: Μεγάλο φαβορί η Κρίστη!

Οι Μαχητές πάνε θεατές αυτή τη φορά στο συμβούλιο του νησιού και δεν θα δώσουν κάποιον υποψήφιο προς αποχώρηση. Και το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι Διάσημοι; Με άλλα λόγια, θα το πάνε… στρατηγικά ή όχι. Ο Ρομπ είναι ο πρώτος υποψήφιος, αλλά δεν σημαίνει πως θα είναι και… ο τελικός υποψήφιος. Ας μην ξεχνάμε πως ο Σκωτσέζος έχει σωθεί ήδη μία φορά από κάτι παρόμοιο.

Αν βγει γυναίκα υποψήφια προς αποχώρηση, τότε όλα θα κριθούν στην τελευταία ψηφοφορία από όποια ομάδα κι αν είναι. Με άλλα λόγια, πιθανό είναι να έχουμε ανατροπή. Ποιος είναι ο λόγος; Η Κρίστη Καθάργια, η οποία είναι το τεράστιο φαβορί για να είναι υποψήφια προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.

Η παίκτρια των Διασήμων έχει ανέβει αγωνιστικά, αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες είναι πίσω στην αποτελεσματικότητα.

Ο Αλέξης Παπάς είναι επίσης ένα όνομα που κινδυνεύει να ακουστεί. Το άλλο σενάριο ακούει στο όνομα Νίκος Γκάνος. Ενδεχομένως να ήταν περισσότερο φαβορί από την Κρίστη. Απλώς όντας τραυματίας, μπορεί και να γλιτώσει.

UPDATE 

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει. Ο Νίκος Γκάνος τελικά τη… γλίτωσε, αφού λόγω τραυματισμού δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Κρίστη Καθάργια και Αλέξης Παππάς έδωσαν μεγάλη μάχη, αφού πήγαιναν ψήφο – ψήφο, με την πρώτη να είναι τελικά υποψήφια. Μένει να δούμε και τον 3ο υποψήφιο και ίσως τη… γλιτώσει, ανάλογα το αποτέλεσμα που θα βγάλει η αυριανή (23/1) κάλπη.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα