Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5: Αυτή η ομάδα το κερδίζει!

Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο που έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα στον αέρα και αφορά τη νικήτρια ομάδα του αυτοκινήτου. Αυτό που θα δούμε απόψε.

Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5

Πριν από λίγο σας μεταφέραμε όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας (13/5). Θυμηθείτε ΕΔΩ. Με πολλά

videos που γνωρίζουμε πως αρέσκεστε. Το θέμα είναι τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο. Και συγκεκριμένα αυτό που έχουμε μπροστά μας και αφορά το αυτοκίνητο.

Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5

Επειδή βλέπουμε πως ότι γράφουμε ακολουθείτε έντονα στο διαδίκτυο, ας πούμε και κάτι που δεν έχετε δει πουθενά γραμμένο με σιγουριά. Έτσι για να ξέρετε και για να καταλαβαίνετε ποιος έχει direct ενημέρωση. Ποιος προσπαθεί πραγματικά και υπεύθυνα να μεταφέρει όσα μεταφέρει. Αυτό που έγινε άλλωστε με τον Ατακάν δεν έχει προηγούμενο. Άπαντες έγραφαν Εμρέ κι όταν το Sportime έμαθε για την… ανατροπή, όλοι έτρεξαν να το διορθώσουν. Έτσι για να καταλαβαίνεται ποιος δημιουργεί την τάση στα spoilers.

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5

Πάμε λοιπόν στην ουσία. Υπεύθυνα σας λέμε πως ο νικητής του αυτοκινήτου, του 8ου που δίνεται συνολικά έρχεται από την άσπρη ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα ήταν η μαύρη ομάδα αυτή που κέρδισε το έπαθλο. Και συγκεκριμένα ο Ατακάν. Έγινε σάλος μάλιστα με τη συμφωνία που έκανε με τους Εμρέ και Γιουσούφ.

Θυμηθείτε…



Η άσπρη ομάδα είναι αυτή που επανέρχεται στα έπαθλα και συγκεκριμένα στο αυτοκίνητο. Από την άσπρη ομάδα προέρχονται ως τώρα και οι περισσότεροι νικητές. Θα έχουμε νεότερα και για τον νικητή. Μείνετε συντονισμένοι. Ολα τα νέα από ΕΔΩ γρήγορα και έγκυρα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ



The post Survivor spoiler αυτοκίνητο 14/5: Αυτή η ομάδα το κερδίζει! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα