Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Μήνυμα από Τερίμ

Λίγο έμεινε για τη σέντρα στο Παναθηναϊκός – Κηφισιά (20:00, CS1) με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Φατίχ Τερίμ έστειλε το μήνυμά του. Δίνει την ευκαιρία στον Σένκεφελντ. Βασικός ο Ολλανδός με τον Τούρκο πρακτικά να βλέπει ότι Ακαϊντίν και Ούγκο αποτελούν δίδυμο-ανέκδοτο.

Κατά τα άλλα κάνει ελεγχόμενο ροτέισον ο Τερίμ. Ξεκινά τον Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια και ρίχνει στο ματς τον Βιαγιαννίδη για να πάει στα χαφ τον Κώτσιρα. Επιβραβεύει

τον Λημνιό για το γκολ του με τον ΠΑΟΚ και επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Πέρεθ. Ο Ισπανός ήταν τιμωρημένος κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Η μεγάλη διαφοροποίηση στην προσέγγιση του Τερίμ συγκριτικά με άλλα παιχνίδια είναι πως σε αυτό δεν πήγε σε πολλές αλλαγές. Μάλλον ο αγώνας με τη Λαμία και η γκέλα που έκανε εκεί, τον οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Υπάρχουν αλλαγές και στην ενδεκάδα της Λαμίας. Επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα οι Μποτία, Τεισέιρα, Πρίτσας, Κλωναρίδης και Μενέντες.

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Οι ενδεκάδες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Κώτσιρας, Μπακασέτας, Λημνιός, Παλάσιος, Ιωαννίδης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Μποτία, Τεισέιρα, Μιλίτσεβιτς, Κανάντιγια, Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μενέντες, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Οι πάγκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Ζέκα, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Φικάι, Γερεμέγεφ, Βιλένα, Ακαϊντίν.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Νικοπολίδης, Παρράς, Βαφέας, Σμπώκος, Κωνσταντακώπουλος, Γιόβαντσιτς, Νίνης, Μπιφουμά, Τετέι.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα