Survivor highlights 15/1: Σοκ στους διάσημους με τη Δαλάκα – Χαμός στον αγώνα και στο συμβούλιο!

Survivor highlights 15/1: Μετά από δύο μέρες χωρίς Survivor, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέστρεψε και μάλιστα πάρα πολύ δυναμικά.

Οι δύο ομάδες προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους, αφού είναι πολύ νωρίς ακόμα και σίγουρα ο καθένας αντιδρά με διαφορετικό τρόπο.

Οι παίκτες προσπαθούν να συνηθίσουν τις συνθήκες, κάτι που βλέπουμε ότι κάποιοι δεν τα καταφέρνουν, αφού βλέπουμε ότι αρχίζουν και οι πρώτες απώλειες.

Η Κατερίνα Δαλάκα ήταν μία από αυτές, αφού η παίκτρια των Κόκκινων ήταν άρρωστη, μεταφέρθηκε

στην κλινική και δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί.

Ενώ και από τους Μπλε ο Rob έδειξε να έχει θέματα υγείας, ωστόσο έσφιξε τα δόντια γιατί τον χρειαζόταν η ομάδα του.

Survivor highlights 15/1: Έκαναν τη νίκη οι Μπλε και πανηγύρισαν την ασυλία έξαλλα!

Οι δύο ομάδες με όλα τα προβλήματα που έχουν, μπήκαν στο στίβο μάχης, που ήταν για ακόμα μία φορά πολύ απαιτητικός και ήθελε ταχύτητα, δύναμη και φυσικά πολύ καλό στόχο.

Οι μαχητές έδειξαν καλύτεροι και νίκησαν κατά κράτος με 10-6 και ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν και μάλιστα πάρα πολύ έξαλλα.

Αυτή η νίκη έφερε μία εσωστρέφεια στους Διάσημους, που μίλησαν τόσο για την τακτική που ακολούθησαν αλλά υπήρξαν και κάποιες περίεργες κόντρες.

Από την πλευρά τους οι Μπλε γύρισαν στην καλύβα τους με χορούς και τραγούδια, αφού ήξεραν ότι θα πάνε στο συμβούλιο ως θεατές.

Survivor highlights 15/1: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού!

Φυσικά το συμβούλιο του νησιού μόνο ήρεμο δε θα μπορούσε να ήταν, με την Ασημίνα να ανοίγει το… χορό και να κάνει επίθεση τόσο στον Φάνη αλλά και στον Rob.

Τα πράγματα ξεφεύγουν και ο Γιώργος Λιανός προσπαθεί όπως πάντα να καθοδηγήσει τη συζήτηση και να κατευθύνει τους παίκτες.

Κάπου εκεί οι Κόκκινοι θα έπρεπε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση και τελικώς ο Παύλος είναι αυτός που βγαίνει από την κάλπη.

Μάλιστα ο ίδιος δεν αντιδρά καλά, τονίζοντας ότι δε πιστεύει ότι αυτός είναι ο πιο αδύναμος παίκτης στην ομάδα του.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα