Survivor: Επιστροφή καταστροφή η Ασημίνα, άποντος ο Φάνης, οδοστρωτήρας ο Γκιουλέκας – Έξαλλος ο Σταμάτης (vids)

09:22 2/4/2024 - Πηγή: Sportime

Χαμούλη είχαμε για ακόμα ένα επεισόδια του Survivor, που όσο περνάει ο καιρός γεμίζει όλο και με περισσότερη ίντριγκα και κόντρες, όπου ο Παππάς έκανε και πάλι τα δικά του.

Αρχικά είδαμε ότι ο Τζέιμς Καφετζής δεν άντεξε άλλο και απασφάλισε με τα όσα γίνονται κατά του τον τελευταίο καιρό, τονίζοντας ότι το θέμα είναι ο Αλέξης Παππάς και η ζήλεια του.

Την ίδια στιγμή πρόσθεσε ότι ο Σταμάτης είναι ένα πιόνι του Αλέξη

και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, ενώ ο δεύτερος μιλάει για την κόντρα που είχε με τη Χρύσα που πήγε να ξεφύγει στο συμβούλιο του νησιού.

Φυσικά ο Αλέξης δε θα μπορούσε να περάσει επεισόδιο και να μη μιλήσει για τον Τζέιμς, λέγοντας ότι και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει τέτοιες φιλίες όπως με τον Γκιουλέκα, αλλά δεν κράτησε μετά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δείχνοντας ξεκάθαρα τον Μπάρτζη.

Η ένταση δεν έλειψε και λίγο πριν τον αγώνα της ασυλίας, εκεί που έγινε ομαδικό πέσιμο στον Γκιουλέκα για τα λεγόμενα του για τον Φάνη, που φέρνει τα πάνω-κάτω.

Survivor: Επιστροφή για την Ασημίνα – Δεν πιανόταν ο Γκιουλέκας!

Ο αγώνας για τη δεύτερη και πολύ σημαντική ασυλία της εβδομάδας ξεκίνησε και οι δύο ομάδες θα έπρεπε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο και στον πολύ δύσκολο στίβο μάχης.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ασημίνα αποφασίζει να επιστρέψει στα αγωνίσματα, για κάτι όμως που όπως λέει ο γιατρός δε συμφωνεί.

Έδειξε μάλιστα ότι δεν είναι έτοιμη, κάνοντας μόνο ήττες και χωρίς να μπορεί να βοηθήσει πρακτικά την ομάδα της.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει όμως, οι Κόκκινοι είναι η ομάδα που θα πάρει τη νίκη, γιατί όταν έχει τέτοιον Γκιουλέκα δεν μπορείς να χάσεις.

Ο ίδιος έφερε πέντε νίκες και κανείς δεν μπορούσε να τον κοντράρει, την ώρα που ο Φάνης για πρώτη φορά ήταν άποντος, δείχνοντας ότι είχε μία πολύ κακή μέρα.

Survivor: Τρέλανε τους πάντες ο Λιανός – Χαμός στο συμβούλιο με τον Σταμάτη!

Φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός είχε αποκαλύψει ότι δύο ακόμα παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι.

Το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεμάτο εκπλήξεις όμως, αφού την ώρα που ανακοίνωσε ότι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Μάριος Πρίαμος επιστρέφουν, θύμισε στους παίκτες ότι είναι πρωταπριλιά και όχι ξέσπασαν σε γέλια.

Το σοβαρό όμως ήρθε μετά, αφού οι Μπλε θα έπρεπε να βγάλουν έναν υποψήφιος προς αποχώρηση και όταν από την κάλπη βγήκε ο Σταμάτης, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πανικός επικράτησε.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα