Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ 2-1: «Ονειρεύεται» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (hls)

Γουέστ Χαμ-Γουέστ Μπρομ 2-1: «Ονειρεύεται» Ευρώπη η Γουέστ Χαμ (hls)mkatsafaΤρί, 01/19/2021 - 22:18

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες επιβλήθηκε 2-1 της Γουέστ Μπρομ και έπιασε την Έβερτον στην 6η θέση.  Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Τζάροντ Μπόουεν. Συνολικά έχει συμμετάσχει σε 12 γκολ στη θητεία του με τη Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερ Λιγκ και τα 9 από αυτά (5 γκολ-4 ασίστ),

έχουν έρθει στο «London Stadium». Μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του τέρμα σε οποιαδήποτε διοργάνωση από τον περασμένο Νοέμβριο.

Με την έναρξη της επανάληψης, στο 50ο λεπτό, η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς, ισοφάρισε με τον Ματέους Περέιερα.  Μετά από 11 ματς σε όλες τις διοργανώσεις που έμεινε άσφαιρος, ο 24χρονος Βραζιλιάνος σκοράρει ανελλιπώς στα 3 τελευταία ματς (4 γκολ) και έχει συμμετοχή στα 4 από τα 5 τελευταία γκολ που πέτυχε η ομάδα του (3 γκολ-1 ασίστ).

Ο Αντόνιο, στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό,  έδειξε γρήγορη σκέψη στο 65΄και με ωραίο γυριστό σουτ, έγραψε το 2-1, . Και τα 41 γκολ του Άγγλου επιθετικού στην Premier League, έχουν επιτευχθεί, μέσα στη μεγάλη περιοχή! Ο Αντόνιο έπιασε τον Κάρλτον Κόουλ, στη 3η θέση των παικτών με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Γουέστ Χαμ στην κορυφαία κατηγορία και υπολείπεται πλέον μόνο του Μάρκ Νόμπλ (46) και του Πάολο Ντι Κάνιο (47). Η Γουέστ Μπρομ παραμένει στο -5 απ’ την παραμονή, αλλά με ματς περισσότερο από Μπέρνλι και Φούλαμ.

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham - Ποδόσφαιρο West Bromwich Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ West Ham United ΑΓΓΛΙΑ Την καλή της φόρμα επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά η Γουέστ Χαμ, παραμένοντας αήττητη για 6ο συνεχόμενο ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (4 νίκες-2 ισοπαλίες). Article publish on Τρί, 01/19/2021 - 22:18 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα