Survivor 7/1: Οριστικό spoiler στη Live μετάδοση για το αγώνισμα της πρεμιέρας

21:10 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 7/1: Το Survivor 2024 ξεκινάει και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, ανατροπές και όμορφες στιγμές στις παραλίες του Αγ. Δομίνικου!

Σας λείψαμε; Μετά από πέντε μήνες και κάτι είμαστε και πάλι στις επάλξεις για τη νέα έκδοση του ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Το φορμάτ που όλοι αγαπήσαμε, με Διάσημους και Μαχητές επιστρέφει και τελειώνουν τα All Star. Βέβαια, γνώριμα πρόσωπα βρίσκονται ήδη

εκεί. Και θα μπουν κι άλλοι τέσσερις Διάσημοι μετά την πρεμιέρα του σόου επιβίωσης.

Το ερώτημα βέβαια παραμένει. Πότε θα μπει ο Τζέιμς Καφετζής; Μεταξύ μας, αρκετή τοξικότητα υπάρχει με Άλεξ Παππά για τον πρώτο καιρό, οπότε η είσοδος του Ροδίτη μπορεί να περιμένει.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πολλά, θα μάθουμε τους νέους κανόνες, θα προσπαθήσουμε να ψυχολογήσουμε τους παλιούς και νέους παίκτες.

Φυσικά, ο κόσμος περιμένει να ταυτιστεί με τους νέους χαρακτήρες και να βρει ίσως τον αγαπημένο του… Ντάνο. Δύσκολο, αλλά αξίζει η προσπάθεια.

Survivor 7/1: Το Live το τιμημένο επέστρεψε!

Το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη παρέα επέστρεψε με σχολιασμό, Live μετάδοση, βιντεάκια, σχόλια από Twitter και πολύ κέφι.

Ακόμα είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και η καλύτερη συντροφία είναι οι δύο ομάδες του Δομίνικου. Μεγάλη η χρονιά, πολλές και μεγάλες απαιτήσεις και περιμένουμε τον Γιωργάρα να σφυρίξει τη σέντρα!

-Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει τους νέους κανόνες!

Δεν υπάρχει ψηφοφορία κοινού!Οι υποψήφιοι βγαίνουν από ομαδική ψηφοφορίαΟι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα πρέπει να μονομαχήσουν! Ο παίκτης που θα χάνει, θα αποχωρεί από το σόου επιβίωσης

Ο Λιανός μας συστήνει τους νέους παίκτες!

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ SURVIVOR 2024!

Ομαδικό αγώνισμα με έπαθλο το τσακμάκι που θα κάνει πιο εύκολη τη διαβίωση!

Οι Μαχητές κερδίζουν το έπαθλο! Φοβερό αγώνισμα, ομαδικό, με ατομική προσπάθεια

Aρχίζει ο Γιάννης (Μαχητές) και ο Χρήστος (Διάσημοι – Κόκκινοι)

1-0! Προηγούνται οι Διάσημοι!Ανδριάνα (Μαχητές) vs Ασημίνα (Κόκκινοι)2-0! Το βουνό δεν ξεχνάει την τέχνη του στίβου μάχης!Αλέξης Παππάς (Διάσημοι) vs Σταμάτης (Μαχητές)3-0! Οι Κόκκινοι ξεκινούν δυναμικά!Όλγα Πηλιάκη (Διάσημοι) VS Δώρα (Μαχητές)4-0! Απίθανα πράγματα! Οι Διάσημοι κάνουν παρέλαση!Νίκος Γκάνος (Διάσημοι) VS 4-1! Μειώνουν οι Μαχητές! Δύναμη 1οχρονου ο Νίκο μας ο Γκάνος μαςΜαρία Αντωνά (Διάσημοι) VS Μαριλίνα (Μαχητές)5-1! Κυριαρχικοί οι Κόκκινοι!Σάββας Γκέντσογλου (Διάσημοι) VS Άγγελος (Μαχητές)6-1! Παράσταση για ένα ρόλο! Δεν βρίσκουν τρόπο οι Μαχητές. Που να μην είχαν και τη φωτιά!

Κατερίνα Δαλάκα (Διάσημοι) VS Ιωάννα (Μαχητές)7-1! Καλά κρασιά, Μαχητές!Παύλος Power of Love (Διάσημοι) VS Ρομπ Τζέιμς – Σκωτσέζος (Μαχητές)7-2! Μειώνουν οι Μαχητές. Δόξασοι!Kρίστι (Διάσημοι) 8-2! Δύο νίκες μακριά από την ασυλία οι Διάσημοι!Σάββας (Διάσημοι) VS Φάνης (Μαχητές)9-2! 2/2 ο Σάββας που συνεχίζει την παράδοση των ποδοσφαιριστών στο σόουΌλγα Πηλιάκη9-3 μειώνουν στο σκορ, αλλά είναι αργά.Βολικάκης (Διάσημοι) VS Άγγελος (Μαχητές)9-4 έχουν σφυγμό ακόμα οι Μπλε!Μαρία Αντωνά (Διάσημοι) VS Χρύσα (Μαχητές)10-4! Ασυλία στους Διάσημους! Οι Μπλε πάνε στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού! Ε ρε χαμός θα γίνει!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα