Survivor 26/3: Μπογδάνος και Jason Derulo έχουν ξανασυναντηθεί στο παρελθόν!

Στο επεισόδιο του Survivor στις 26/3 αναμένεται να εμφανιστεί ο Jason Derulo που θα συναντήσει έναν… παλιό γνωστό!

Survivor 26/3: Ο Jason Derulo που πήρε ένα υπέρογκο ποσό για να εμφανιστεί στο πάρτι ένωσης του Survivor. Εκεί θα τον συναντήσει ο Ηλίας Μπογδάνος… και αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά!

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης, πως ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής θα είναι ο special guest της μοναδικής

αυτής βραδιάς, με τους παίκτες να ξεσαλώνουν και μόνο στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής.

Ωστόσο, ο Ηλίας Μπόγδανος φαίνεται πως παλιότερα είχε ξανά την ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά, κάτι που μας αποκάλυψε η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Survivor 4: Αστρονομικό είναι το ποσό που έδωσε ο Ατζούν στον Jason Derulo για το party της ένωσης

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Jason Derulo είναι αυτός που θα τραγουδήσει στο party της ένωσης του Survivor 4, αφού θα γίνει μαζί και με το Τούρκικο ριάλιτι, αλλά και με το Ρουμάνικο.

Το ποσό λοιπόν που έδωσε ο Ατζούν στον διεθνή τραγουδιστή που σαρώνει με τις επιτυχίες τους παγκοσμίως είναι αστρονομικό και μπορούμε να πούμε πως το περιμέναμε, καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που βγάζει εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, το ποσό που θα λάβει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο party της ένωσης και να διασκεδάσει όλους τους παίκτες κυμαίνεται στα 350.000 δολάρια.

από το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα