Survivor 21-5: «Καρφώνει» τους Κόκκινους ο Φάνης – Τι άλλο έδειξε το trailer!

Survivor 21-5: Χαμός θα γίνει απόψε στο Survivor με τους Κόκκινους και τους Μπλε να ακονίζουν τα… μαχαίρια τους και να μη φοβούνται να τα χρησιμοποιήσουν.

Όσο περνάει ο καιρός οι δύο ομάδες φαίνεται ότι αντί να έρχονται πιο κοντά, τόσο πιο πολύ απομακρύνονται, με τους Κόκκινους σίγουρα να έχουν γίνει πολύ αντιπαθητικοί με τα όσα έκαναν στη Δώρα.

Συγκεκριμένα,

ο Φάνης, στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ… καρφώνει για τα καλά τους την αντίπαλη ομάδα και τα όσα έγιναν με την πρώην συμπαίκτρια τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει, οι Κόκκινοι έκριναν ότι η Δώρα δε φέρθηκε σωστά στον Χριστόφορο, που έπρεπε να τον αφήσει να ξεκουραστεί γιατί ήταν τραυματίας και να μη βγει στη μονομαχία.

Ωστόσο όπως λέει, μετά από δύο μέρες οι Κόκκινοι έκαναν ακριβώς το ίδιο, βγάζοντας υποψήφιο τον Χριστόφορο, κάτι που φαίνεται σίγουρα πολύ περίεργο.

Survivor 21-5: Ποιος θα πάρει την τρίτη ασυλία;

Όλα τα λεφτά μετά πάνε στην ασυλία, εκεί που επανέρχονται οι Τούρκοι παίκτες και πάλι μπαίνουν στις δύο ομάδες για να βοηθήσουν.

Βλέπουμε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, αφού πλέον τα αγωνίσματα έχουν ανέβει επίπεδο, με τους κορυφαίους παίκτες να έχουν απομείνει.

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και οι δύο θέλουν να πάρουν τη νίκη και για να προστατέψουν την ομάδα τους και φυσικά να πάρουν ψυχολογία και να δείξουν ότι είναι ανώτεροι από τον αντίπαλο.

Εμείς με τη σειρά μας, δε σας έχουμε αφήσει έτσι, αφού ήδη σας έχουμε κάνει μία πρώτη εκτίμηση, αλλά πρέπει πάντα να περιμένετε και το οριστικό.

Δείτε το trailer του Survivor:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα