Survivor 2024 14/4: Η σκηνή ζήλειας Παππά στον Γκιουλέκα για τον Τζέιμς

Survivor 2024 14/4: Τι κι αν το πάρτι της Ένωσης στο Survivor θα αφήσει εποχή; Ο Αλέξης Παππάς έκανε… μουτράκια στον Γκιουλέκα!

Δεν είναι μυστικό ότι ο Γκιουλέκας με τον James έχει γίνει κολλητός. Σε σημείο αυτό να προκαλεί την αμφισβήτηση από τους συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς έχει κι άλλο λόγο να νιώθει ότι απειλείται, μιας και στο πρόσωπο του el mago, έχει βρει έναν καλό συνοδοιπόρο στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Βλέποντας λοιπόν τους Γκιουλέκα-James

να κάνουν τόση παρέα και να περνάνε καλά, ο δαίμονας της ζήλειας τον έκανε να την εκδηλώσει.

Και να πούμε το έκανε για τα φορέματα της Αναστασίας και της Σταυρούλας που προκάλεσαν εγκεφαλικά, δικαιολογημένος. Αλλά όχι, ήθελε να ρίξει την μπηχτή του.

Την ώρα που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είχαν ξεκινήσει τη μασαμπούκα, ο Αλέξης έπιασε τον Γκιουλέκα, μπροστά στον James, ρωτώντας τον εμμέσως πλην σαφώς «τι παραπάνω έχει αυτός από μένα;».

Άρχισε να τον ρωτάει σε τι έχουν κοινά, με τον Γκιουλέκα να του απαντάει λιτά, ότι ο Ροδίτης δεν παρεξηγείται. Αφήστε που θα είναι και ο νικητής του διαγωνισμού τραγουδιού, οπότε ένεκα ημέρας, επιβάλλεται.

Πάντως, αξίζει να δείτε την αντίδραση του Αλέξη που έμοιαζε χαμένος. Ακόμα και τώρα ψάχνει να ισχυροποιήσει συμμαχίες. Πραγματικός παίκτης ριάλιτι.

Survivor 2024 14/4: To βίντεο με το σκηνικό

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024 144, Παππά, Γκιουλέκα, Τζέιμς,Survivor 2024 144, pappa, gkiouleka, tzeims