Survivor 2020: Ανατροπή και… επιστροφή!

Survivor 2020: Ο κύβος ερρίφθη! Μπορεί ο Ατζούν Ιλιτζαλί να ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1 ωστόσο η ανατροπή της τελευταίας στιγμής έγινε και ο Τούρκος παραγωγός θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ.

Είναι γνωστό πως ο Ατζούν παραχωρεί τα προγράμματά του ως «πακέτο». Και κάπου εκεί φαινόταν πως ανόταν η επαφή με τον ΣΚΑΪ που την προηγούμενη σεζόν έβγαλε στον αέρα το Survivor, το Voice, το My

style Rocks και το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Ωστόσο όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες μας, βρέθηκε σημείο επαφής και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ουσιαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλτα στη Μύκονο για Τανιμανίδη, Μπόμπα, Ατζούν (vid)

Ο ΣΚΑΪ θέλει τη νέα σεζόν να κάνει στροφή στο πρόγραμμα του, εντάσσοντας πολλές σειρές μυθοπλασίας. Άλλωστε από αυτόν τον σταθμό επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίας και το «Λόγω Τιμής» με το ίδιο καστ!

Ωστόσο όπως κάθε… στροφή επιφυλάσσει και στραβοτιμονιές, οπότε μην θεωρήσουμε απίθανο ο σταθμός να στραφεί και πάλι σε δοκιμασμένες συνταγές.



Survivor 2020: Τότε επιστρέφει

Η πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νέο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει το Voice. Αντίθετα είναι στον αέρα το τι ακριβώς θα συμβεί με τα «My Style Rocks», «Power of Love», «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα βγου δηλαδή κάποια στιγμή στον αέρα.

Δε συμβαίνει όμως το ίδιο και το Survivor. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στους δέκτες μας τη νέα χρονιά. Μπορεί ακόμα να μην έχει αποφασιστεί το κόνσεπτ που θα έχει, όμως το 2020 θα είναι και πάλι στις τηλεοράσεις.

Survivor All-Star: Ψήφισε ποιους θέλεις μέσα!

Βέβαια μπορεί κάποιος να ρωτήσει πότε το 2020; Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2019/20 ή τη μεθεπόμενη 2020/21; Ούτε αυτό έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Αν επιλεχθεί το πρώτο σενάριο σημαίνει πως θα πρέπει να «βγει» τον επόμενο Φλεβάρη ειδάλλως θα πάει για το Φθινόπωρο του ’20.

Από το πότε θα βγει στο αέρα το Survivor 2020 θα κριθεί και το ποια ώρα θα μεταδίδεται. Κι αυτό γιατί υπάρχουν σκέψεις, αντί για το βράδυ να μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη.

Αλλά είπαμε, όλα είναι σκέψεις.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως το Survivor θα επιστρέψει, μέσα από τον ΣΚΑΪ, τη νέα χρονιά.

Follow sportime.gr

The post Survivor 2020: Ανατροπή και… επιστροφή! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα