ΟΦΗ: Τα highlights της ήττας από την Έουπεν (vid)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 3-1 από την Έουπεν σε φιλικό που έγινε την Παρασκευή (19/7), στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. 

Τα γκολ της Έουπεν σημειώθηκαν με πανομοιότυπο τρόπο, στο 9’ (Tσαμπικέτι), το 44’ (Μπαουτίστα) και το 68’ (Λοράν).

O «όμιλος» είχε ισοφαρίσει προσωρινά (στο 41’) με κεφαλιά του Πέρσον, ενώ στο 43’ ο Νέιρα αστόχησε σε πέναλτι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες στιγμές

της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης:



Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο από την αντίπαλό του, έχοντας την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 3’ με τον Φερέιρα, ο οποίος με αδύναμο πλασέ εντός περιοχής δεν κατάφερε να νικήσει τον Βαν Κρόμπριτζ.

Στο 9ο λεπτό η Έουπεν άνοιξε το σκορ με εύστοχο σουτ του Κιαμπιτσέτι μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37’ ο Πέρσον πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα μας. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, ο Σουηδός πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βαν Κρόμπριτζ.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ντίνας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Στο 43ο λεπτό η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί, όταν μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Πέρσον, ο Νέιρα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Έουπεν. Αντί να πάρει το προβάδισμα ο ΟΦΗ, οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι μπροστά στο σκορ, με τον Μπαουτίστα.

Στο 56’ ο ΟΦΗ είχε μια ακόμη καλή στιγμή, όταν μετά το σουτ του Μάνου, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 68’ ο Λάουρεν με εύστοχο σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την Έουπεν.

ΟΦΗ: Οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Περδίκης, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Νέιρα, Σουρνάκης, Ντίνας, Τσιλιανίδης, Φερέιρα, Πέρσον
Επίσης αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Μπράουν, Νάστος, Σακόρ, Σαμίρ Ναμπί, Αντίλ Ναμπί, Μάνος, Σεμέντο, Σασί

The post ΟΦΗ: Τα highlights της ήττας από την Έουπεν (vid) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα