Survivor 16/5: Η μαύρη ομάδα είναι ασταμάτητη! (vids)

Survivor 16/5: Έπαθλα φαγητού και μαύρη ομάδα έχουν γίνει ένα. Ένα ακόμα έπαθλο φαγητού πήγε στη μαύρη ομάδα. Αυτή τη φορά σε αγώνισμα συνεργασίας. Η ομάδα της Κατερίνας Δαλάκα εδώ και δύο εβδομάδες τρώει σταθερά καλά, μέσα από τις νίκες που πετυχαίνει. Δείτε τι έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης μέσα από μια σειρά από videos.

Όλα καλά κι όλα ωραία με την ασυλία και το έπαθλο αυτοκινήτου. Αλλά όταν πρόκειται για έπαθλα φαγητού η άσπρη ομάδα έχει σοβαρό θέμα. Σοβαρότατο για την ακρίβεια. Η τελευταία νίκη των άσπρων σε έπαθλο φαγητού

είναι δύο εβδομάδες πίσω. Πρόβλημα αυτό, αφού έχει αρχίσει να δημιουργεί εσωτερικές αναταραχές στην ομάδα.

MasterChef 15/5 αποχώρηση: Η… γλώσσα της Σπυριδούλας!

Survivor 16/5

Το ξεκίνημα του επεισοδίου όμως είχε να κάνει με τη μαύρη ομάδα. Και τι φέρνει η επόμενη μέρα της φυγής Ατακάν. Η απουσία του από την καλύβα των μαύρων ήταν αισθητή. Ειδικά για την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τον Γιουσούφ. Ειδικά για την πρώτη όμως που ο Τούρκος παίκτης ήταν κάτι παραπάνω από φίλος.

Δείτε τι λέει η αρχηγός των μαύρων για τον Ατακάν.

Δείτε τι ανέφερε και ο Γιουσούφ για τον φίλο του, με τον οποίο είχαν πολλές εντάσεις. Ωστόσο, την κρίσιμη ώρα, δεν τον ψήφισε.



Ακόμα και η Σεντά βέβαια, μίλησε με σεβασμό για τον Ατακάν και την κίνησή του.



Survivor 16/5

Η αναμέτρηση είχε να κάνει με διπλό run για κάθε παίκτη. Ήταν στίβος μάχης για αγώνισμα συνεργασίας. Η μαύρη ομάδα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη για μία ακόμα φορά. Είχαμε και Live μετάδοση της αναμέτρησης φυσικά.

Η εκκίνηση του ματς…

Μετά το αρχικό 2-2 το πράγμα συνέχισε να είναι ισορροπημένο.

… και συνέχιζαν χέρι – χέρι οι δύο ομάδες

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Στο τέλος… ο Χικμέτ που κέρδιζε συνεχώς, δεν τα κατάφερε…

Follow sportime.gr
Follow sportime_media

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ PANINI KAI TOY SPORTIME



The post Survivor 16/5: Η μαύρη ομάδα είναι ασταμάτητη! (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα