Survivor 12/5 υποψήφιοι: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι!

Survivor 12/5 υποψήφιοι: Όπως πάντα το αναφέρουμε για να το γνωρίζετε. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη. Αν τελειώσετε το άρθρο, πιθανότατα θα ξέρετε τις εξελίξεις για το Survivor. Η διαρροή πρόκειται για το επεισόδιο της Κυριακής (12/5). Επεισόδιο που δεν έχει «παιχτεί» ακόμα ολόκληρο στον αέρα και αφορά τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών που σας μεταφέραμε. Η πηγή μας δεν έπεσε έξω σε μία ακόμα κατάσταση που αφορούσε την ασυλία. Η άσπρη ομάδα λοιπόν ήταν η νικήτρια. Δείτε ΕΔΩ πως έκανε το 1-0.

Παρακολουθήσαμε σε Live μετάδοση πως έγινε και το 2-0. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Survivor 12/5 υποψήφιοι

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε τους MVP Ελλήνων και Τούρκων για την εβδομάδα που πέρασε.

Survivor αποκάλυψη: «Κλείδωσε»! Μπαίνουν παλιοί παίκτες!

MVP γυναικών από την Ελλάδα ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.
MVP ανδρών από την Ελλάδα ήταν ο Παναγιώτης…
MVP γυναικών από τους Τούρκους ήταν η Σουντέ.
MVP αντρών για τους Τούρκους ήταν ο Χικμέτ!

Survivor 12/5 υποψήφιοι

Η μαύρη ομάδα την πρώτη φορά που έχασε την ασυλία είδε Τούρκο παίκτη να αποχωρεί. Τη Μελίσα. Την επόμενη φορά έφυγε πάλι γυναίκα. Από τη μεριά των Ελλήνων όμως. Η Ελπίδα. Τώρα σειρά είχε ένας ακόμα Τούρκος. Αυτή τη φορά μάλιστα θα είναι άντρας αυτός που θα αποχωρήσει.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στη bwin! 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πρώτα θα ψήφιζαν οι Τούρκοι παίκτες. Τέσσερις ήταν όλοι όλοι. Μοιράστηκαν οι ψήφοι. Δύο πηρε ο Εμρέ, άλλες δύο Ατακάν. Αυτό σημαίνει πως θα ήταν αμφότεροι υποψήφιοι. Γυναίκα δεν μπορούσε να ψηφιστεί όπως είπε ο Ατζούν. Επομένως η ελληνική πλευρά δεν χρειάστηκε να ψηφίσει. Ο Γιουσούφ βγήκε αυτόματα υποψήφιος.

Survivor 12/5 υποψήφιοι

Επομένως για τη μαύρη ομάδα, αυτή τη φορά, θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Τον Ατακάν, τον Γιουσούφ και τον Εμρέ. Μένει να φανεί τι θα αποφασισει το κοινό και με ποια κριτήρια. Αγωνιστικά πάντως, ξεκάθαρα, ο πιο αδύναμος είναι ο Ατακάν…

To MINI Cooper Countryman με το πακέτο εξοπλισμού Executive γίνεται σήμερα δικό σου με €28.178 και προνομιακό επιτόκιο 4,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI. Μάθε περισσότερα στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Τίμια κίνηση από τους Τούρκους παίκτες. Ήξεραν πως θα είναι άντρας υποψήφιος και αποφάσισαν να το κάνουν έτσι, ώστε να είναι όλοι τους υποψήφιοι!

The post Survivor 12/5 υποψήφιοι: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα