Super League 2 Στοίχημα 13/2 | Λάππας: Με Χανιά, Παναχαϊκή και μία ισοπαλία

Ωραίο πρωτάθλημα γίνεται φέτος στη Super League 2. Με μπόλικες εκπλήξεις, δίχως παρατράγουδα και πισώπλατες μαχαιριές. Fair τα ματσάκια σε πολύ μεγάλο βαθμό. Το λες και… πέφτω από τα σύννεφα. Καλύτερα, όμως, έτσι.

Super League 2 Στοίχημα 13/2 | Λάππας: Με τους back-2-back αγώνες φτάσαμε αισίως στην 7η αγωνιστική της Super League 2 και λίγο πολύ έχουμε καταλάβει ποιες ομάδες

θα κυνηγήσουν την άνοδο και ποιες θα παλέψουν για υποβιβασμό. Όχι ότι δεν τις ξέρουμε, αλλά έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Μην γελιέστε. Και αυτές που μείνανε πιο πίσω βαθμολογικά, θα μπουν πιο δυνατά στον χορό με την πάροδο των αγωνιστικών. Δύσκολα θα ανοίξει η ψαλίδα. Λεβαδειακός και Ιωνικός οδηγούν την κούρσα, ωστόσο η εικόνα τους δεν είναι καλή.

Συνεχίζονται και οι μεταγραφές. Αλλαγές προπονητή δεν είχαμε αυτή την εβδομάδα, αλλά υπάρχουν τρεις περιπτώσεις κόουτς, των οποίων η καρέκλα… τρίζει.

Με το καλό να ξεκινήσει η Football League. Χθες είδαμε… φως στο τούνελ. Θα ακολουθήσει και η Γ’ εθνική. Εννοείτε  ξεχωριστή στοιχηματική στήλη στο μέλλον.

Πάμε στο ζουμί.

Super League 2 Στοίχημα 13/2 | Λάππας

Ξάνθη – Τρίκαλα: Έχετε διαβάσει στο Sportime ότι ο Πόποβιτς σε κάθε ματς παίζει το κεφάλι του. Στην Άρτα την γλίτωσε. Κακή εικόνα, ως συνήθως, αλλά βρήκε γκολ με πέναλτι, πήρε το ματσάκι και για λίγες μέρες ηρεμία. Ως πότε είναι το θέμα. Γιατί τα Τρίκαλα έχουν κάνει πολλές κηδείες. Μία ήττα σε επτά ματς και αυτή εντός έδρας. Προφανώς ο άσος που κυκλοφορεί σε τιμές κοντά στο 1,45 είναι για γέλια. No bet.

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας: Ζόρια πολλά στους Χανιώτες. Αν ήταν άλλος προπονητής και διαφορετικό το project, οι αλλαγές θα ήταν άμεσες. Ο Βοσνιάδης παλεύει με νύχια και με δόντια να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες και κυρίως στις πειστικές εμφανίσεις. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος αντίπαλος από τον ΟΦ Ιεράπετρας. Μετά το ξεκίνημα με τις πολλές ισοπαλίες, ήρθε η πρόσληψη του Τίμου Καβακά να συνοδευτεί μόνο με ήττες. Δύσκολα θα γλιτώσουν την ήττα οι Ρεθυμνιώτες. Άσος και Over 2,5 στο 2,40 στη Novibet.

Ιωνικός – Καραϊσκάκης Άρτας: Η τύχη βοηθάει τους δυνατούς. Τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις για τον Ιωνικό και ένα ανέλπιστο τρίποντο στην Πάτρα που του ανεβάζει την ψυχολογία. Σε συνδυασμό με την μεσοβδόμαδη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας πάτησε στη 2η θέση. Η εικόνα είναι προβληματική, αλλά υπάρχει πολύ πάθος και τσαμπουκάς. Δεν βλέπω πως θα… γλιτώσει ο Καραϊσκάκης Άρτας στη Νίκαια. Άσος του 1,34 στη Super League 2 δεν παίζεται ποτέ.

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας: Οι Θεσσαλοί δεν είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, ωστόσο πρέπει να βελτιωθούν τάχιστα. Λογική ήττα στη Νίκαια, αλλά αυξημένη πίεση για τρίποντο την Κυριακή. Ο Κώστας Φραντζέσκος μαθαίνει τα κατατόπια. Ωστόσο η Δόξα Δράμας δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Βρήκε τα πατήματά της. Πήρε πόντο και κόντρα στην Παναχαϊκή και κάπως έτσι θα πάει στη Φιλιππούπολη (τέλος το AEL FC ARENA για τον Απόλλωνα). Μπόλικο Χ, αξίζει στο 3,60 στη Novibet.

Εργοτέλης – Διαγόρας Ρόδου: Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Ο Εργοτέλης πήρε βαθμό στα Τρίκαλα και συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα. Βελτιωμένος σε πολλούς τομείς, αλλά και τυχερός σε ματς που μπορούσε να μην πάρει τίποτα. Αήττητος ο Διαγόρας, η ομάδα των πολλών ισοπαλιών. Αυτή είναι η λογική του Σάκη Θεοδοσιάδη. Πολύ Under 2,5 για όποιον θέλει.

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός: Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Όσο δεν κερδίζει, τόσο η πίεση θα αυξάνεται στην Παναχαϊκή. Η ισοπαλία στη Δράμα δεν βελτίωσε το κλίμα. Δεν δείχνει ότι μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για την άνοδο, αλλά χρωστάει μία μεγάλη νίκη. Ο Λεβαδειακός, αν πρωτοπόρος και αήττητος, έχει τα θέματα του και ο Σωτήρης Αντωνίου έχει αρχίσει να πιέζεται. Δύο εντός έδρας ματς, ισοπαλία με Διαγόρα, νίκη στο 96′ με Ιεράπετρα. Φοβερή παράδοση για τους Πατρινούς στα μεταξύ τους ματς στην Αχαΐα, 4-5-1. Αξίζει ο άσος του 2,40 στη Novibet.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο (13/2)

Ξάνθη – Τρίκαλα 14:45 ΕΡΤ 3

Χανιά – ΟΦ Ιεράπετρας 14:45 (ERTSPORTS)

Κυριακή (14/2)

Ιωνικός – Καραϊσκάκης Άρτας 14:45 (ERTSPORTS 2)

Απόλλων Λάρισας – Δόξα Δράμας 14:45 (ERTSPORTS 3)

Εργοτέλης – Διαγόρας 14:45 (ERTSPORTS 4)

Παναχαϊκή – Λεβαδειακός 14:45 ΕΡΤ 3

Η βαθμολογία της Super League 2#ΟμάδαΑγώνεςΒαθμοίΓκολ Υπέρ
Γκολ Κατά
1Λεβαδειακός715932Ιωνικός714743Τρίκαλα712964Διαγόρας Ρόδου711745Παναχαϊκή710956Εργοτέλης610437Ξάνθη69548Χανιά77569Απόλλων Λάρισας754710Δόξα Δράμας543811Ιεράπετρα7361112Καραϊσκάκης73512

Το άρθρο Super League 2 Στοίχημα 13/2 | Λάππας: Με Χανιά, Παναχαϊκή και μία ισοπαλία εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα