Super League 2: Μεγάλες νίκες για ΑΕΛ και Λεβαδειακό

ΑΕΛ και Λεβαδειακός πανηγύρισαν πολύτιμα τρίποντα στη Super League 2 απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Η πρώτη λύγισε τον Ηρακλή, ο δεύτερος τη Νίκη Βόλου.

Για πολλούς στον Βορρά η κόντρα θα είναι ανάμεσα στους Βολιώτες και στον Λεβαδειακό. Ο δεύτερος άλωσε το Πανθεσσαλικό με γκολ του Συμελίδη στο 90’+3 και αυτό το 0-1 μπορεί στο φινάλε της σεζόν να αποδειχτεί καθοριστικό.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας,

η ΑΕΛ στο ντεμπούτο του Παύλου Δερμιτζάκη επιβλήθηκε με 1-0 του Ηρακλή. Στο 87′ μπήκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης από τον Κοσονού. Ελάχιστες οι καλές φάσεις νωρίτερα με τον «Γηραιό» να χάνει μία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για το 0-1.

Την πρώτη της νίκη στη φετινή Super League 2 πανηγύρισε η Κοζάνη. Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο επιβλήθηκε του Μακεδονικού με 2-0. Ανώμαλη προσγείωση για τον τελευταίο λίγες μέρες μετά το σημαντικό διπλό του στη Μυτιλήνη επί του Αιολικού.

Όσο για τους νησιώτες, έχασαν και πάλι. Αυτή τη φορά από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-1. Μπορεί να ισοφάρισε στο 61′ ο Μανούσος σε 1-1, αλλά Ξύδας και Σταμόπουλος υπέγραψαν τη νίκη των Θεσσαλών. Είχε ανοίξει το σκορ ο Κοκκίνης.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στον Βόρειο Όμιλο

Τετάρτη (11/10)

Κοζάνη – Μακεδονικός 2-0 (4′ Καλλέργης, 32′ Πάνος)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αιολικός 3-1 (34′ Κοκκίνης, 68′ Ξύδας, 88′ Σταμόπουλος – 61′ Μανούσος)

ΑΕΛ – Ηρακλής 1-0 (87′ Κοσονού)

Νίκη Βόλου – Λεβαδειακός 0-1 (90’+3 Συμελίδης)

Η βαθμολογία της Super League 2

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα