Super League 2: Πρώτος ο Ιωνικός, «γκέλαραν» Λεβαδειακός, Ξάνθη! (vids)

Super League 2: Μόνος πρώτος ο Ιωνικός μετά το διπλό στην Ιεράπετρα, «πέταξαν» βαθμούς Λεβαδειακός και Ξάνθη.

Super League 2: Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Ιωνικός. Στο 0-0 με τα Τρίκαλα έμεινε ο Λεβαδειακός, «λευκή» ισοπαλία (0-0) και για την Ξάνθη στα Χανιά.

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Ιωνικός. Οι «κυανόλευκοι» πήραν μεγάλο διπλό (1-2) στην Ιεράπετρα και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή.
Ελάχιστες οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Σε μια από αυτές, ο Ιωνικός προηγήθηκε με κοντινό πλασέ του Βλαχομήτρου (33′).
Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με σουτ του Φουάση στο 65′ από το ημικύκλιο της περιοχής.
Στο 72′ η κρητική ομάδα ζήτησε πέναλτι το οποίο αρνήθηκε να σφυρίξει ο Μαχαίρας σε ανατροπή του Κούστα από τον Φαζό.
Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 84′ με γυριστό του Μάναλη ο οποίος είχε περάσει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα.

ΟΦ Ιεράπετρας (Tίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος (90′ Αρσενίδης), Ζήσης (46′ Ντούνης), Φουάσης (74′ Αρναούτογλου), Λεμονής (80′ Περδίκης), Τεγούσης, Γκίνη, Κούστα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ-Αμπούντ, Μουστάκης, Φαζός, Κοτσώνης, Γκοτσούλιας (79′ Παπαγεωργίου), Νιάσε (62′ Μουμίν), Ματσούκας (79′ Μάναλης), Βλαχομήτρος (86′ Κουϊρουκίδης), Ρόλε (86′ Πογοσιάν), Κάστρο.

Χανιά – Ξάνθη 0-0

Χωρίς νικητή το παιχνίδι στα Περιβόλια. Χανιά και Ξάνθη επιβεβαίωσαν οτι έχουν από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία, αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 0-0.Κουτζαβασίλης και Μπέντο θεατές στο πρώτο ημίχρονο, αφού αξιόλογη φάση δεν καταγράφεται στα πρώτα 45 λεπτά .

Από μια καλή στιγμή Κρητικοί και Ακρίτες στο δεύτερο μέρος. Η μια καταγράφεται στα στατιστικά στου αγώνα. Στο 58′ ο Βασιλόγιαννης δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπέντο και στο 73′ ο Παπάζογλου σκόραρε με κεφαλιά – ψαράκι, αλλά ο σκόρερ καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Πολύ οριακή η φάση.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (70′ Μπραμπίγια), Παναγιωτούδης (89′ Γκίνο), Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Μασένα (83′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

Ξάνθη (Μπάμπης Τεννές): Μπέντο, Μικελτάτζε (78′ Μυστακίδης), Έμπερτ, Θυμιάνης (54′ Θ. Παπάζογλου), Γκαρσία (9′ λ.τ Παντελιάδης), Σιατραβάνης (54′ Σχρόιγεν), Πέτροβιτς, Τ. Παπάζογλου, Δημούτσος, Τζούρμαν, Βέρκερ.

Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0

Θετικό ντεμπούτο Σούλη Παπαδόπουλου στα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ άντεξε στη Λιβαδειά και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Καλύτεροι οι Βοιωτοί, αλλά νέα «γκέλα» για την ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο που έμεινε στο -3 από την κορυφή.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 4′ με τον Γιακουμή να αποκρούει σουτ του Πολέτο, στο 29′ με την κεφαλιά άουτ του Μυτίδη και στο 47′ πάλι με τον Ζώγκο να διώχνει πάνω στη γραμμή νέα κεφαλιά του Κύπριου επιθετικού.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Βήχος (28′ λ.τ Παναγιώτου), Τσάπρας, Καραχάλιος, Νίκας (69′ Μαρίνος), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (78′ Ενομό), Συμελίδης (78′ Κονέ), Μυτίδης (69′ Τζιώρας).

Τρίκαλα (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας, Ευθυμίου (90′ Σιλβάνο), Παπαγεωργίου, Πέλκας, Νιάρος (90+2′ λ.τ Διαμαντόπουλος),, Ζώγκος, Σταματής (62′ Ελευθεριάδης).

Tα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Εργοτέλης – Α.Ε. Καραϊσκάκης 0-1 (71′ Μαραθωνίτης)

Παναχαϊκή – Απόλλων Λάρισας 1-0 (52′ Γιούσης)

Διαγόρας – Δόξα Δράμας 1-3 (65′ Κονέ – 9′, 36′ Μαυριάς, 81′ Φυτόπουλος)

Χανιά – Ξάνθη 0-0

Ο.Φ. Ιεράπετρας – Ιωνικός 1-2 (65′ Φουάσης – 32′ Βλαχομήτρος, 84′ Μάναλης)

Λεβαδειακός – Τρίκαλα 0-0

Το άρθρο Super League 2: Πρώτος ο Ιωνικός, «γκέλαραν» Λεβαδειακός, Ξάνθη! (vids) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα