Super League 1: Τα… μάτια σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Η Super League 1 συνεχίζεται με την δεύτερη μέρα της 11ης αγωνιστικής της, στην οποία ξεχωρίζουν το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της Super League 1 αρχίζει σήμερα (15:00), με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πετύχουν δεύτερη νίκη στην σειρά, ενώ οι φιλοξενούμενοι να ξεπεράσουν και το «σοκ» της ανατροπής από τον Βόλο.

Στις 17:15 ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό

από το Europa League, στρέφει την προσοχή του στις ελληνικές διοργανώσεις. Εκεί τον περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης που πάντα του βάζει… δύσκολα. Πάντως ο Δικέφαλος με τον Γκαρσία έχει μόνο νίκες εντός συνόρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σουάρεθ: «Καλή ευκαιρία να πάρουμε βαθμούς κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Την ίδια ώρα (17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα που παίζει καλά αλλά δεν παίρνει βαθμούς, αναζητά το «τρίποντο» κόντρα στην Λαμία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη ψάχνουν βαθμούς σε κάθε ματς, καθώς είναι τελευταίοι.

Το σημερινό πρόγραμμα κλίνει με το αθηναϊκό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Στο πρωτάθλημα η «Ένωση» βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη οι «Πράσινοι» θέλουν να διαγράψουν μία ανοδική πορεία, ύστερα από την επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος-Άρης 2-2

Ολυμπιακός-Ν.Π.Σ. Βόλος 4-1

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

15:00 ΟΦΗ-Απόλλων Σμύρνης

17:15 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου

19:30 Παναιτωλικός-ΑΕΛ

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ.

Το άρθρο Super League 1: Τα… μάτια σε ΟΑΚΑ και Τούμπα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα