Super League 1: Ο Φάμπρι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπέμπεκ στο Χαριλάου!

Τους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός και ΆρηςΑΕΚ, για τις εξ’ αναβολής αναμετρήσεις της Super League 1 ανακοίνωσε η ΚΕΔ

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη 13/1 (19:30) τον Ολυμπιακό,

με τις δύο ομάδες να συγκρούονται για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κυρίαρχος του αγώνα θα είναι ο Μίκαελ Φάμπρι (Ιταλία), ο οποίος ανήκει στη 2η κατηγορία της UEFA (δύο κάτω από την Elite).

Ο Ιταλός σίγουρα θα έχει αρκετή δουλειά να κάνει στο ντέρμπι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Τσιτσέρο Αλεσαντρόλο, 4ος ο Παπαπέτρου και στο VAR οι Γκαλβαρέσε Τζιανπάολο, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, με παρατηρητή τον ίδιο τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Τον αγώνα του Ατρομήτου με τη Λαμία θα διευθύνει ο διεθνής Φωτιάς με βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Σινιοράκη, 4ο τον Βρέσκα και στο VAR τους Ευαγγέλου, Απτόσογλου.

Όσον αφορά την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ (19:30), ορίστηκε ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ για την εξ αναβολής 8η αγωνιστική της Super League.

O Κροάτης είχε σφυρίξει και τον αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό (28/11, 1-2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ είχε διαιτητεύσει και στον θρίαμβο του Άρη στη Μαδρίτη (2010-11) με τη νίκη 3-2 επί της Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Βοηθοί του 43χρονου διεθνούς διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του, Γκόραν Πατάκι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα.

Στο VAR θα είναι ο επίσης Κροάτης Γκόραν Γκαμπρίλο, βοηθός του ο Πολυχρόνης Κωσταρας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος διαιτητής ο Θανάσης Τζήλος και παρατηρητής ο Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολυμπιακός: Περισσότερα από μία κίνηση!

ΑΕΚ: Η αλήθεια για τον Σωκράτη!

Το άρθρο Super League 1: Ο Φάμπρι στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ο Μπέμπεκ στο Χαριλάου! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα