Super League – Στοίχημα | Λάππας: Άμυνες για γκολ στην Τρίπολη

Super League – Στοίχημα | Λάππας: Θυμάστε την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Δύσκολο, καθώς έχουν περάσει από τότε 19 μήνες, με τον Δικέφαλο να μετράει 40 παιχνίδια αήττητος με εντυπωσιακά αποτελέσματα και εξαιρετικές εμφανίσεις. Ένα σερί που ξεκίνησε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και συνεχίζεται με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Από ποιον όμως, ηττήθηκαν οι Θεσσαλονικείς; Από

τον προσεχή αντίπαλο τους. Τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, καθώς η ήττα στις 4 Μαρτίου του 2018 με 3-2 του είχε στερήσει κατά ένα μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα του 2017-18.

Γι’ αυτό και οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ένα κίνητρο παραπάνω να φύγουν με το διπλό από την Αρκαδία. Ωστόσο, το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς πιθανότατα θα κληθούν να βρουν δίχτυα αρκετές φορές.

Και το λέμε αυτό, διότι από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ μετράει 12 συνεχόμενα ματς που δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ, σε επίσημα και φιλικά.

Τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν ήταν στις 20 Ιουλίου(!) στη φιλική νίκη με 4-0 επί της Σιντ Τρούιντεν. Αντίστοιχο σερί έχει και ο Αστέρας με επτά παιχνίδια μη απαραβίαστης εστίας.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, σε όλα ο ΠΑΟΚ έχει goal και over 2,5, στα πέντε από τα έξι ο Αστέρας το ίδιο ποσοστό.

Εξάλλου, τα ματς στην Τρίπολη παραδοσιακά είναι ανοιχτά, στυλ ποδοσφαίρου που προτιμούν και οι δύο ομάδες από το ξεκίνημα της Super League 1.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

824   ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ   GOAL & OVER2,5   2,30

Super League – Στοίχημα | Λάππας

587   ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ   GOAL   2,10

Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη, δείχνει να συνέρχεται, ψάχνει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο, ωστόσο τώρα θα κληθεί να κερδίσει τον κακό του δαίμονα. Τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού ως γηπεδούχος τον Απρίλιο του 2015 (2-0). Έκτοτε η Ξάνθη πανηγύρισε τρία σερί διπλά και μία (πέρυσι) ισοπαλία. Οι Ακρίτες έχουν σκοράρει στα πέντε από τα έξι φετινά ματς πρωταθλήματος και μπορούν να τα καταφέρουν και στη Ριζούπολη.

611   ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ – ΑΕΚ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ   1,95

Αναγεννημένη η ΑΕΛ με Κάτσε και Ουάρντα, πέρασε από το Βικελίδης και ετοιμάζεται για ένα ακόμα δύσκολο ματς. Βρίσκει την ΑΕΚ σε καλό φεγγάρι και σίγουρα θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό για να κερδίσει. Τελευταίο διπλό της Ένωσης τον Οκτώβριο του 2016. Έκτοτε μία ήττα (2-1) και δύο ισοπαλίες (0-0). Προσεχτικά θα πάνε οι ομάδες λόγω και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

–   ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ   Χ   –

Συνεχίζει να παρουσιάζει καλό πρόσωπο ο Βόλος σε όλα τα ματς, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, όπως έκανε και στην Ξάνθη. Παράγει φάσεις, βρίσκει δίχτυα, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Αυτά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος που δεν θα παίξει με αφέλεια στο Πανθεσσαλικό και θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού που έδιωξε το άγχος.

825   ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ   2-3ΓΚΟΛ   1,90

Αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ο ΟΦΗ, σκοράρει κατά ρυπάς και δείχνει ικανός να διεκδικήσει ακόμα και την είσοδο στην 6άδα των πλέι-οφ. Μεσοεπιθετικά λειτουργεί άψογα, σε φόρμα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Έχει δεχθεί, όμως, γκολ σε όλα τα ματς. Είναι το φαβορί κόντρα σε έναν Πανιώνιο με πολλές αδυναμίες που ψάχνει βαθμούς επειγόντως ανεξαρτήτου αντιπάλου.

848   ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   GOAL   1,93

Υπέστη ήττα σοκ από την ΑΕΛ στο Βικελίδης και αναζητεί τρόπο αντίδρασης. Οδηγός τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Ωστόσο θα κληθεί να σπάσει μία αρνητικότατη παράδοση απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που δείχνει σοβαρότητα στο πρωτάθλημα, αλλά όχι με εμφατικό τρόπο. Στη Θεσσαλονίκη οι Πειραιώτες έχουν να ηττηθούν από το 2010 (2-0). Εν συνεχεία τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ παραμένουν αήττητοι στα τελευταία 13 συνολικά των δύο ομάδων.

887   ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   2   3,35

Ο θάνατος σου, η ζωή μου. Οι δύο προπονητές βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ο ηττημένος θα αποχωρήσει από τον πάγκο, με τον Λουίς Κάστρο να βολεύεται και με την ισοπαλία. Αμφότερες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Η Λαμία έχει κάνει καλές εμφανίσεις και έχει πάρει βαθμούς, ο Παναιτωλικός αντίθετα δεν… δικαιώθηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Οι Φθιώτες θα έχουν μεγαλύτερο άγχος ως γηπεδούχοι και οι Αγρινιώτες μπορούν να κάνουν τη ζημιά.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 5/10
Παναθηναϊκός – Ξάνθη 17:15
ΑΕΛ – ΑΕΚ 19:30

Κυριακή 6/10
Βόλος – Ατρόμητος 15:00
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 17:15
ΟΦΗ – Πανιώνιος 17:15
Άρης – Ολυμπιακός 19:30

Δευτέρα 7/10
Λαμία – Παναιτωλικός 20:00

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

The post Super League – Στοίχημα | Λάππας: Άμυνες για γκολ στην Τρίπολη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα