Stoiximan Super League νέα (9/10): Τα δεδομένα για τον Στάικο και οι πρώτες αλλαγές στον Παναιτωλικό – Έβρεξε χρήμα στον Πανσερραϊκό

Stoiximan Super League νέα (9/10): Το μήνυμα που έστειλε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τον Θανάση Στάικο και το ελληνικό στοιχείο στον Παναιτωλικό. Πληρωμές στον Πανσερραϊκό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Στήριξη σε Στάικο

Δεν είναι στα καλύτερά του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μία ματιά στα αποτελέσματά του αρκεί για να πειστείς. Τέσσερις σερί ήττες έχει και σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήταν χειρότερος από τον αντίπαλό του. Ακόμη και στα προηγούμενα

έστω και στα σημεία δεν μπορείς να ισχυριστείς πως ήταν καλύτερος πλην φυσικά της πρεμιέρας με την Κηφισιά. Μετά τον αποκλεισμό από τον Βόλο ο κόσμος δεν έκρυψε την πικρία του. Έγιναν διάφορα. Τα άκουσαν παίκτες, προπονητής και όχι μόνο. Ίσως γι’ αυτό στην ανακοίνωση της ΠΑΕ για την αντιμετώπιση που έχει γύρω από τη διαιτησία να υπήρξε και μία επίσημη στήριξη προς το προπονητικό τιμ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. «Είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα καρποφορήσουν όλες οι προσπάθειες στον αγωνιστικό χώρο» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων.

Στην Ελλάδα συνήθως η δημόσια στήριξη είναι και το τελευταίο κανονάκι για έναν προπονητή. Μετά ακολουθεί το διαζύγιο. Μόνο που έχει φανεί και τα προηγούμενα χρόνια πως δεν λειτουργεί έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα έστω και εάν τότε άλλος είχε το τιμόνι στο καράβι. Η άποψη της διοίκησης είναι πως θα γυρίσει η κατάσταση και πως οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους με τέτοιες εμφανίσεις. Έχει ακούσει πολλά ο Στάικος από πέρυσι, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ούτε ήταν ούτε είναι εκείνος. Λάθη προφανώς και κάνει, αλλά πλέον στο πρόσωπό του κάποιοι έχουν βρει τον εύκολο στόχο. Ενδεχομένως και γιατί βολεύει για διάφορους λόγους.

Πανσερραϊκός: Το είπε και το έκανε

Σημαντικό πράγμα η συνέπεια στις πληρωμές και σπάνιο για τις περισσότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Πανσερραϊκός είναι στις εξαιρέσεις. Μία που το είπε ο Τάσος Καζίας, μία που το υλοποίησε. Πριν από λίγο καιρό οι ποδοσφαιριστές σε συζήτηση που είχαν με τους ανθρώπους της διοίκησης, είχαν ενημερωθεί πως την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου θα τακτοποιηθεί κάθε εκκρεμότητα. Έτσι και έγινε. Η πρόκριση στο Κύπελλο συνδυάστηκε με πληρωμές και τα «λιοντάρια» πάνε στη διακοπή έχοντας λυμένα πολλά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο και μη.

Παναιτωλικός: Βγήκαν από τη ναφθαλίνη

Ένα βουνό έχει να ανέβει μπροστά του ο Γιάννης Πετράκης. Το κατάλαβε και στο ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ. Έκαναν φιλότιμη προσπάθεια οι παίκτες του να φανούν ομάδα, αλλά δεν το κατάφεραν. Ήταν φυσικά υψηλός και ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στην νταμπλούχο Ελλάδας. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει συμπεράσματα από αυτό τον αγώνα. Μετά τη διακοπή θα ξεκαθαρίσει τι θέλει και τι μπορεί να κάνει ο Κρητικός τεχνικός. Από την πρώτη του ενδεκάδα, πάντως, έδειξε πως το ελληνικό στοιχείο θα ενισχυθεί. Ήταν ακατανόητη η διαχείριση του Μπουζούκη. Πήρε την ευκαιρία του και θα ακολουθήσουν και άλλες. Για πρώτη φορά αγωνίστηκε ο Χατζηθεοδωρίδης και μένει να φανεί εάν θα αλλάξει η κατάσταση με εκείνον. Φανέλα βασικού πήρε και ο Ξενιτίδης. Νέος κόουτς, νέα δεδομένα.

Stoiximan Super League νέα (9/10): Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Αντώνης Τσιράκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Stoiximan Super League, 910, Στάικο, Παναιτωλικό – Έβρεξε, Πανσερραϊκό,Stoiximan Super League, 910, staiko, panaitoliko – evrexe, panserraiko