Stoiximan Super League χρηματιστήριο: Φώτης Ιωαννίδης, το Golden Boy του Παναθηναϊκού

Stoiximan Super League χρηματιστήριο: Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί asset και ο Παναθηναϊκός τρίβει τα χέρια του ονειρευόμενος μεγάλη πώληση.

Αλλοι παίκτες στην ηλικία του μετρούν ήδη 200 συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, αποτελούν πρώτα βιολιά στις ομάδες τους και γενικώς θεωρούνται ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές.

Ο Φώτης Ιωαννίδης μπορεί να άργησε να βιώσει την ποδοσφαιρική

του ανάπτυξη, αλλά πλέον, στα 23 του, όχι μόνο είναι απαγορευτικό να αποκαλείται «ταλέντο», αλλά αποτελεί έτοιμο πακέτο επιθετικού για μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πέρυσι έκανε το step-up, φέτος απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Οσο κι αν ο Γιοβάνοβιτς – ο οποίος έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη – προσπαθεί να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στην επίθεση, στη συνείδηση του κόσμου, αλλά και της ποδοσφαιρικής πιάτσας, ο νεαρός Ελληνας είναι ο «Νο1» στράικερ.

Οι αριθμοί του (11 γκολ και 5 ασίστ σε 23 αγώνες), εξαιρετικοί. Η επίδρασή του στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού καταλυτική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τόσο το ματς με τη Βιγιαρεάλ (μπήκε και άλλαξε το ματς), αλλά και το σαφώς ευκολότερο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, του οποίου τη εστία ο Ιωαννίδης παραβίασε δύο φορές.

Stoiximan Super League χρηματιστήριο: Να μην την πάθει όπως η ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Η Ευρώπη μιλάει ήδη για τον παίκτη του «τριφυλλιού», ο οποίος συνιστά το πιο σημαντικό περιουσιακό του στοιχείο με εύρος πώλησης από 12 έως 20 εκατ. ευρώ. Φτάνει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ στο τέλος της σεζόν και να μην ρισκάρει για παραπάνω παθαίνοντάς την όπως η ΑΕΚ με τον Λιβάι το καλοκαίρι.

Εχοντας και το βραβείο του κορυφαίου Ελληνα ποδοσφαιριστή, ο Φώτης αποτελεί ένα από τα Golden Boys της χώρας και ίσως το πιο «ψημένο» για μεγάλη μεταγραφή.

Διαβάστε περισσότερα στη στήλη Next Day, την οποία θα βρείτε όπως και πολλές ακόμα σελίδες  στην e-sportime.

Κατεβάστε την e-Sportime 05-12-2023 ΕΔΩ με ένα κλικ

Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας.

Σπύρος Γιαννόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα