Race For Glory, η ταινία που αναδεικνύει τη μάχη Lancia-Audi – Video

Η μάχη μεταξύ Lancia και Audi στη δεκαετία του 1980 θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη με την άφιξη της ταινίας Race For Glory το 2024.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει το νέο του «ψήγμα» στον κόσμο του κινηματογράφου; Λίγο περισσότερο από 10 χρόνια μετά το Rush, η ταινία που απεικονίζει τον αγώνα μεταξύ Niki Lauda και James

Hunt στη φόρμουλα 1 και 5 χρόνια μετά το Le Mans 66, είναι η σειρά του ράλι να είναι η νέα πτυχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη μεγάλη οθόνη, χάρη στο Race For Glory.

Το 2024, η μονομαχία μεταξύ της Lancia και της Audi κατά τη διάρκεια της σεζόν του 1983 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι WRC θα είναι στο επίκεντρο της τελευταίας ταινίας σε σκηνοθεσία Στέφανο Μορντίνι. Μια παραγωγή που θα κάνει νοσταλγικούς τους μεγαλύτερους θαυμαστές του Group B και του αγώνα μεταξύ Walter Röhrl και Hannu Mikkola αλλά και Lancia με Audi.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Τσουχτερό το ποσό εγγραφής για την κάθε ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα F1 2024MotoGP: Marc Marquez η πρώτη εικόνα με τα χρώματα της Ducati- VIDEO

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιταλός κατασκευαστής ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα εκείνη την εποχή ενώ ο Γερμανός προσπάθησε να εκτοπίσει την κορυφή της κατάταξης με το διάσημο Quattro.

Ο Roland Gumpert, αφεντικό της Audi, και ο Cesare Fioro, ο ομόλογός του στη Lancia, θα υποδυθούν οι Daniel Brühl και Riccardo Scamarcio αντίστοιχα. Ο πρώτος που αναφέρθηκε δεν είναι άγνωστος στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού αφού ήταν αυτός που έπαιξε τον Niki Lauda στο Rush το 2013. Η Γαλλίδα Esther Garrel θα παίξει το ρόλο της Michèle Mouton, οδηγού Audi το 1983 συγκεκριμένα.

Αν το τρέιλερ κυκλοφόρησε πρόσφατα, το Race For Glory αναμένεται στους κινηματογράφους στις 7 Φεβρουαρίου.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Abu Dhabi GP: Διάσημοι και εκατομμύρια, ο Jason Statham έδωσε 120.000.000 $ σε αυτόν τον οδηγό της F1Formula 1 2024: Γραμμή εκκίνησης και το ημερολόγιο της F1 2024Aneta Mlcakova και τα βραβεία MotoGP μπήκαν σε δεύτερη μοίραΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα