NBA: Λέικερς και Κλίπερς ψήφισαν για το τέλος της σεζόν!

Οι εξελίξεις τρέχουν. Με γοργό ρυθμό. Και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Το μποϋκοτάζ τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τους τρεις αγώνες του προγράμματος (Μπακς – Μάτζικ, Θάντερ – Χιούστον, Λέικερς – Μπλέιζερς) να αναβάλλονται, μετά την απόφαση των ομάδων να μην αγωνιστούν!

Η βραδιά, ωστόσο, δεν ολοκληρώθηκε δίχως ειδήσεις. Οι παίκτες οργάνωσαν συνάντηση, δίχως την παρουσία  άλλων ιθυνόντων, για να αποφασίσουν τι θα κάνουν στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Μπακς έφεραν

το τέλος της… αθωότητας στο NBA

Ενώ οι περισσότερες ομάδες συμφώνησαν ότι η σεζόν θα συνεχιστεί, ο… συνασπισμός του Λος Άντζελες έριξε μία «βόμβα» στα θεμέλια.

Οι Λέικερς και οι Κλίπερς ψήφισαν υπέρ της ματαίωσης της σεζόν. Και ό,τι συμβεί!

Το λόγο πήρε ο Γιούντονις Χάσλεμ των Μαϊάμι Χιτ και διερωτήθηκε πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η σεζόν δίχως τις δύο ομάδες του Λ.Α., ενώ στη συνέχεια αποχώρησε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον ακολούθησαν οι υπόλοιποι αθλητές των δύο οργανισμών!

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες μιλούσαν για την αντίδραση των ιδιοκτητών των ομάδων, εξηγώντας πως θέλουν μεγαλύτερη ενασχόληση με τα κοινωνικά θέματα.

Sources: The Lakers and Clippers have voted to boycott the NBA season. Most other teams voted to continue. LeBron James has exited the meeting.

— Shams Charania (@ShamsCharania) August 27, 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Το άρθρο NBA: Λέικερς και Κλίπερς ψήφισαν για το τέλος της σεζόν! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα