NBA: Εκεί συνεχίζει η σεζόν! (pic)

Την πρόθεση των ανθρώπων του ΝΒΑ να επανεκκινήσει και να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα στην Disneyland επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής, Μάικ Μπας.

Το πλάνο του ΝΒΑ για το restart της regular season μπαίνει σε εφαρμογή αφού επιβεβαιώθηκαν οι επαφές για τη διεξαγωγή αγώνων στις εγκαταστάσεις της Disney στη Φλόριντα στα τέλη Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ: NBA: Έως και 35 μέλη θα επιτρέπονται σε κάθε αποστολή

The NBA has entered into exploratory conversations with the Walt Disney Corporation about restarting the remainder of its season at Disney’s ESPN Wide World of Sports Complex in Orlando, Florida in late July, NBA spokesperson Mike Bass said Saturday.

— Ramona Shelburne (@ramonashelburne) May 23, 2020

Αναλυτικά:

«Το NBA, σε συνεργασία με την Ένωση Παικτών, βρίσκεται σε διερευνητικές συνομιλίες με την Disney σχετικά με την επανεκκίνηση της σεζόν 2019-20 στα τέλη Ιουλίου στο “ESPN Wide World of Sports Complex” της Φλόριντα, στο οποίο θα αποτελέσει και το μέρος στο οποίο θα διεξαχθεί ολόκληρη η υπόλοιπη σεζόν.

Προτεραιότητά μας, εξακολουθεί να είναι η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων, και συνεργαζόμαστε με εμπειρογνώμονες δημόσιας υγείας και κυβερνητικούς αξιωματούχους, προκειμένου να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σύνολο οδηγιών για να διασφαλίσουμε ότι τα κατάλληλα ιατρικά πρωτόκολλα μπορούν να τηρηθούν».

The following is a statement from NBA Chief Communications Officer Mike Bass: pic.twitter.com/8gfK5iVXs8

NBA (@NBA) May 23, 2020

Το άρθρο NBA: Εκεί συνεχίζει η σεζόν! (pic) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα