Γερμανού: Δεν φαντάζεστε τι παρατήρησε στο «αντίο» της Μενεγάκη

Την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη ότι αποχωρεί από την τηλεόραση και φυσικά από τον Alpha σχολίασε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να ξεκουραστεί για ένα χρόνο και όπως έκανε γνωστό δεν θα βρεθεί σε άλλο κανάλι.

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε την συγκεκριμένη απόφαση, λέγοντας: «Πιστεύω ότι προσωρινά θα αποχαιρετήσει την

ελληνική τηλεόραση γιατί είπε για την επόμενη σεζόν. Τηλεοπτικά μιλώντας, η σεζόν χωρίζεται πια σε δυο περιόδους. Σεζόν ονομάζουμε την περίοδο από το Σεπτέμβρη μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη και μετά μια καινούρια σεζόν θεωρείται ο Ιανουάριος μέχρι τον Ιούνιο. Άρα πιθανό να μην τη δούμε στο πρώτο μισό και να τη δούμε στην επόμενη σεζόν, τον Ιανουάριο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Και στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τι παρατήρησε η ίδια την ώρα της ανακοίνωσης της Ελένης Μενεγάκη: « Την παρατηρούσα όση ώρα μιλούσε, συνειδητοποίησα για μια ακόμη φορά ότι αυτό που ξεχώρισε την Ελένη από όλες τις άλλες παρουσιάστριες – δε θα σταθώ στην ομορφιά της- είναι η αμεσότητα. Το να μπορείς να κοιτάς την κάμερά σου και να μιλάς για τόσα λεπτά χωρίς να σταματήσεις, χωρίς να κομπιάσεις και να λες χωρίς να τα έχεις γραμμένα μπροστά σου πράγματα που βγαίνουν από την ψυχή σου τόσο καθαρά και με τα μάτια στην κάμερα, αυτό έχει να κάνει με τη μαγική τηλεοπτική λέξη που λέγεται αμεσότητα… Είναι ενδιαφέρον το ότι τόνισε πως είναι μια απόφαση που έχει πάρει από πέρυσι.

Το άρθρο Γερμανού: Δεν φαντάζεστε τι παρατήρησε στο «αντίο» της Μενεγάκη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα