NBA Αποτελέσματα: Ξεκίνημα με το δεξί για τους Μπακς – «Μάγεψαν» Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ! (vid)

NBA Αποτελέσματα: Αν ισχύει πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε τη φετινή σεζόν θα δούμε… μεγάλα πράγματα από το το δίδυμο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Ντάμιαν Λίλαρντ.

Μιλγουόκι Μπακς και Φιλαδέλφεια Σίξερς έδωσαν μεγάλη μάχη τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10) στο «Fiserv Forum», με τα «Ελάφια» τελικά να παίρνουν τη νίκη με 118-117.

Ο Greek Freak έκανε double double με 23 πόντους και δεκατρία

ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα τρεις ασίστ, δύο κλεψίματα, άλλα δύο κοψίματα και επτά λάθη σε 35’. Ταυτόχρονα, όμως, πέρασε ξανά στο «χρυσό βιβλίο» της ιστορίας για το Μιλγουόκι, καθώς ξεπέρασε σε άλλη μία κατηγορία τον σπουδαίο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ.

Πλέον ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι πρώτος σε αγώνες, λεπτά συμμετοχής, πόντους, ασίστ, μπλοκ, αμυντικά ριμπάουντ, βολές, triple-doubles και καλάθια, ενώ είναι 2ος σε συνολικά ριμπάουντ, 4ος σε κλεψίματα και 4ος σε επιθετικά ριμπάουντ.

Από την πλευρά του, ο Dame φρόντισε με το… καλημέρα να δείξει γιατί έγινε τόσος ντόρος με την μετακίνησή του στους Μπακς, μετρώντας 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 37 λεπτά, ενώ με δικό του τρίποντο περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος καθάρισε την υπόθεση νίκη για τους πρωταθλητές του 2021.Άλλους 13 πόντους είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, 10 πόντους με έξι ριμπάουντ μέτρησε ο Μπόμπι Πόρτις και 6 πόντους με τέσσερις ασίστ ο Κρις Μίντλετον.

Από την άλλη πλευρά, για τους Σίξερς που παρατάχθηκαν χωρίς τον Τζέιμς Χάρντεν, ξεχώρισε ο Ταϊρίς Μάξι που είχε 31 πόντους, 4 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα, με τον Κέλι Ούμπρε να ακολουθεί με 27 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Ζοέλ Εμπίιντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 24 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, οι Λος Άντζελες Λέικερς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν, επικρατώντας με 100-95 των Σανς χάρη σε μια μεγάλη ανατροπή στην τελευταία περίοδο με επιμέρους σκορ 28-11.

NBA Αποτελέσματα: Αναλυτικά οι αναμετρήσεις!

Μιλγουόκι Μπακς – Φιλαδέλφεια Σίξερς 118-117

Λος Άντζελες Λέικερς – Φίνιξ Σανς 100-95 

Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα