Viral η επική τούμπα του Πικέ μπροστά στις κάμερες – «Κάρμα» λένε οι φανς της Σακίρα

Viral έγινε η επική τούμπα που «έφαγε» ο Ζεράρ Πικέ σε εκδήλωση μπροστά στις κάμερες και τους φανς του με το διαδίκτυο και τους λάτρεις της Σακίρα να το ρίχνουν στο γέλιο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής βλέπει αφότου είδε το King’s League να γίνεται μεγάλη επιτυχία στην Ισπανία αποφάσισε να το μεταφέρει στην Αμερική. Το πρότζεκτ του θέτει αντιμέτωπους σε μικρής διάρκειας ποδοσφαιρικούς αγώνες πρώην ή ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές εναντίον διασήμων σε συνεργασία με γνωστό youtuber.

Σε μία από αυτές τις

εκδηλώσεις του λοιπόν, ο Ζεράρ Πικέ προσπάθησε να δώσει ένα αυτόγραφο σε έναν μικρό οπαδό. Όμως ο Ισπανός περπάτησε εντελώς απρόσεκτα προς το μέρος του, ακούγοντας ένα ηχητικό μήνυμα στο κινητό (Σακίρα τι του έλεγες του ανθρώπου;) με αποτέλεσμα να μη δει το μεγάλο κενό που υπήρχε από τη σκηνή μέχρι την κερκίδα!

Ο Πικέ και τα 194 εκατοστά του κυριολεκτικά… εξαφανίστηκαν από το πλάνο καθώς από τι φαίνεται η σκηνή βρισκόταν σε μεγάλο ύψος κάτι που ο ίδιος δεν πρόσεξε ποτέ!

Το στιγμιότυπο έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου με τους φανς της Σακίρα να βγαίνουν στην αντεπίθεση γελώντας με το ατύχημα του -πλέον- επιχειρηματία. Για «κάρμα» μιλάνε οι φανς οι οποίοι δε κρύβουν το μίσος τους για τον άντρα που απάτησε και πλήγωσε την τραγουδίστρια.

Το ίδιο βέβαια έκανε και η Σακίρα στα τελευταία της τραγούδια…

Gerard Pique might be retired from football, but it doesn’t mean he’s stopped coming home from work with bruises.pic.twitter.com/zKbxk3Z2Or

— Football España (@footballespana_) October 25, 2023

Don’t disrespect the stage queen and then expect the stage to respect you

— touya (@DabiSpitRag) October 25, 2023

You can’t escape KARMA oh well pique

— Maria Hernandez (@0828Maria) October 25, 2023

The shakira voodoo got him good pic.twitter.com/KRwURhrMiF https://t.co/n6CX6pq3RN

— t (@TrinityTory) October 25, 2023

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα