Motocross Ducati: Το 2024, η Ducati θα μπει στους αγώνες Motocross

Motocross Ducati:  Το 2024, η Ducati θα μπει στους αγώνες μοτοκρός και το νέο έργο από την Borgo Panigale θα παρουσιαστεί επίσημα από τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου στη Madonna di Campiglio. Υπάρχει μια πρόγευση εκ των προτέρων με τη μορφή ενός teaser βίντεο.
Τα highlights του μηχανοκίνητου αθλητισμού απευθείας στα εισερχόμενά σας δύο φορές την εβδομάδα.
Το έργο μοτοκρός της Ducati

Corse παρακολουθείται με μεγάλο ενδιαφέρον, επίσης επειδή οι Ιταλοί μπόρεσαν να στρατολογήσουν τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Antonio “Tony” Cairoli και τον φίλο του Alessandro Lupino ως δοκιμαστές και πρεσβευτές.

Όλοι στη σκηνή αναρωτιούνται με τι θα είναι εξοπλισμένη και πώς θα είναι η νέα μοτοσυκλέτα. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες έχουν γίνει διαθέσιμες στο κοινό πολύ αραιά και η Ducati έχει αποκλείσει αυστηρά τις ιδιωτικές δοκιμές.

Motocross Ducati: Τώρα ο Ιταλός κατασκευαστής κυκλοφόρησε τουλάχιστον ένα σύντομο βίντεο του Cairoli και του Lupino στη μοτοσυκλέτα. Σε αυτό διακρίνονται πάνω σε ένα μαύρο ποδήλατο, το οποίο μοιάζει πολύ με Honda όσον αφορά τα πλαστικά μέρη, ειδικά στο μπροστινό μέρος. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να είναι η τελική διαμόρφωση και το χρώμα, οι λεπτομέρειες δεν μπορούν να φανούν ούτως ή άλλως – εντελώς εσκεμμένα.

Η Ducati δεν θέλει να αποκαλύψει τη νέα της μοτοσικλέτα εκτός δρόμου σε μεγάλη κλίμακα μέχρι τον Ιανουάριο. Ταυτόχρονα με την παρουσίαση των εργοστασιακών ομάδων από τα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP και Superbike, η επίσημη παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για τις 21 έως τις 23 Ιανουαρίου στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Madonna di Campiglio. Αυτό ανακοίνωσε ο Claudio Domenicali, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Motor Holding, στο περιθώριο των εορτασμών “Campioni in Festa” προς τιμήν των πρωταθλητών από τα παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP, Superbike και Supersport .

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Motocross Ducati: Στο μεγάλο πάρτι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Reds στο Casalecchio di Reno κοντά στη Μπολόνια το βράδυ της Παρασκευής, οι Cairoli και Lupino είχαν ήδη συναναστραφεί με τους καλεσμένους, όπως και οι Corrado και Marco Maddii, με την ομάδα των οποίων η Ducati συνεργάζεται για την είσοδό τους στο motocross. Ωστόσο, δεν ήταν διαθέσιμοι για συνεντεύξεις.

Ο Tony Cairoli αποκάλυψε μόνο αυτό κατά τη σύντομη εμφάνισή του στη σκηνή του «Unipol Arena» υπό τις επευφημίες των Ducatisti: «Η Ducati είναι μια ιταλική αριστεία, που έχει ήδη αποδειχθεί στην άσφαλτο, θα το δείξουμε ακόμα εκτός δρόμου. ”

Την ερχόμενη σεζόν, η Ducati θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά διαγωνισμό μοτοκρός, αλλά αρχικά προγραμματίζεται μόνο μια εμφάνιση στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Prestige.

Η Ducati έκανε την πρώτη της κίνηση εντός του χώρου εκτός δρόμου εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Antonio Cairoli – η είδηση ​​ανακοινώθηκε σε ένα ολοκληρωμένο δελτίο τύπου που επιβεβαιώνει την πρόθεση του κατασκευαστή να μπει στο μοτοκρός. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ducati υπογράμμισε τα σχέδιά της για μοτοκρός, παρόλο που το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη για περισσότερα από δύο χρόνια.

Είμαι περήφανος που ανακοινώνω την είσοδο της Ducati στο μοτοκρός,” δήλωσε ο CEO της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali. «Ένας εντελώς νέος κόσμος για την Ducati στον οποίο θέλουμε να φέρουμε το ταλέντο μας στο σχεδιασμό ελαφριών μοτοσυκλετών, με εξαιρετικά εξαρτήματα και υψηλές επιδόσεις και – πάνω απ’ όλα – που μπορεί να ενθουσιάσει όλο και περισσότερους μοτοσυκλετιστές. Ακριβώς όπως πιστεύουμε ότι η πίστα είναι το καλύτερο εργαστήριο για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των ποδηλάτων που θα είναι στη συνέχεια διαθέσιμα σε πελάτες και λάτρεις.

«Γι’ αυτό αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με έναν αδιαμφισβήτητο πρωταθλητή όπως ο Tony Cairoli, ο οποίος, μαζί με το πάθος και την αφοσίωση πολλών από εμάς εδώ στο Borgo Panigale, θα συμβάλει στο να κάνει την Ducati εκτός δρόμου ικανή να προσφέρει πολύ υψηλά προϊόντα απόδοσης στους παθιασμένους πελάτες της, όπως έχουμε αποδείξει στην άσφαλτο,” συνέχισε ο Ντομενικάλι. “Το έργο είναι δυνατό χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα της εταιρείας τα τελευταία χρόνια και επιβεβαιώνει την επιθυμία μας να επεκτείνουμε την παρουσία μας σε νέους κόσμους, να μιλήσουμε με νέους μοτοσυκλετιστές και επομένως να μεγαλώσουμε την κοινότητα της Ducati”.

Ο Cairoli έλαβε τον τίτλο του «δοκιμαστή υψηλών επιδόσεων» στο δελτίο τύπου. Δεν έχει αναφερθεί ότι συμμετείχε σε αγώνες, αν και θα πίστευε κανείς ότι θα αγωνιστεί σε έναν γύρο του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motocross 2024. Είναι αυτή η σειρά στην οποία θα κάνει το ντεμπούτο της η Ducati – ο Alessandro Lupino θα είναι ο δρομέας της πλήρους απασχόλησης και θα δώσει το χέρι του και στις δοκιμές. Οι Lupino και Cairoli θα λειτουργούν κάτω από την τέντα της Maddii Racing. Η ιταλική ομάδα που χρησιμοποιούσε στο παρελθόν μοτοσυκλέτες Fantic στα MX2, EMX250 και EMX125 υπέγραψε πολυετή συμφωνία για να ηγηθεί του αγωνιστικού προγράμματος της Ducati.

Motocross Ducati:  “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που γίνομαι μέρος του σύμπαντος της Ducati, η οποία ήταν πάντα σύμβολο του ιταλικού πνεύματος σε όλο τον κόσμο, και που ξεκινώ αυτή τη συναρπαστική νέα περιπέτεια, σε ένα εξ ολοκλήρου ιταλικό έργο”, δήλωσε ο Antonio Cairoli σε δήλωση της Ducati. “Το να μπορώ να συνεισφέρω στην ανάπτυξη της μοτοσυκλέτας μοτοκρός Borgo Panigale είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και μια πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για μένα”.

Στη δήλωση βρίσκεται μια πρόταση που φαίνεται να επιβεβαιώνει την πρόθεση της Ducati να μπει στο enduro μετά το μοτοκρός. “Πρόκειται για ένα πολυετές έργο που θα δημιουργήσει μια πλήρη σειρά κινητήρων και μοτοσυκλετών εκτός δρόμου. Τα μοντέλα θα γίνουν σταδιακά μέρος μιας οικογένειας μοτοσυκλετών με το όνομα Ducati, ξεκινώντας από το motocross,” διαβάστηκε η δήλωση. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι το ποδήλατο θα δημιουργηθεί με το «σύστημα Desmodromic»; που χρησιμοποιεί η Ducati για να δημιουργήσει μια ευρεία καμπύλη παροχής ισχύος σε όλες τις μοτοσυκλέτες που βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις της Μπολόνια.

Αυτή η ανακοίνωση ήταν τόσο γεμάτη που είναι άγνωστο πότε η Ducati θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες. Αυτό το βίντεο ανακοίνωσης επιβεβαιώνει ότι το 450F είναι έτοιμο και σε δράση – έχει δοκιμαστεί στην Ιταλία εδώ και αρκετό καιρό.

Σαν προδοσία

Όσο για την KTM, όπου σύμφωνα με πηγές μας μοιράστηκαν πρόσφατα οι πληροφορίες, είμαστε φυσικά πικραμένοι! Ο Antonio οδήγησε δώδεκα σεζόν στο KTM, κερδίζοντας έξι παγκόσμιους τίτλους και εξήντα τρία GP μαζί τους. Όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τον αθλητισμό το καλοκαίρι του 2021, ο Stefan Pierer ανακοίνωσε ότι ο Antonio έπρεπε να βρει δουλειά στον αυστριακό όμιλο. Όμως, στα 38 του, ο Cairoli αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα πρόκληση που μπορεί επίσης να τον οδηγήσει στην πραγματοποίηση ενός από τα όνειρά του, τον αγώνα με το Dakar με αυτοκίνητο, επειδή όπως γνωρίζουμε, η Ducati ανήκει στην Audi

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
ducati, ducati, αγωνες, test drive, lewis hamilton, madonna, νέα, honda, motogp, motor, supersport, ταξι, taxi, festival, test, drive, real, game, arena, εμφάνιση, ceo, αφοσίωση, enduro, δραση, ktm, καλοκαιρι, dakar, audi, mercedes, hamilton, fia, αποσυρση, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , αποσυρση αυτοκινητων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα, ιταλικο πρωταθλημα, βγαινουν, βιντεο, ποδηλατο, αυτοκινητο, δουλεια, ιταλια, ονειρα, ονειρο, audi, ceo, game, honda, ktm, motogp, real, test, αρθρο, αφοσίωση, βομβα, βραδυ, βρισκεται, γινει, δηλωση, δωδεκα, δωσει, εγινε, υπαρχει, εκθεση, εβδομαδα, εμφάνιση, εξελιξη, εξι, εξηντα, επρεπε, επιθυμια, εσκεμμενα, ετοιμο, κινηση, κλιμακα, λεπτομερειες, μαυρο, μοντελα, μορφη, μοτοσυκλετες, ομαδα, παντα, ονομα, παθος, παρουσιαση, πηγη, πλαστικα, υπογραφη, σεζον, συνεχεια, σειρα, σχεδια, τρια, φυσικα, φορα, χερι, χρωμα, αγνωστο, ανηκει, dakar, drive, εφαρμογη, enduro, εννεα, festival, fia, hamilton, lewis hamilton, madonna, μοιαζει, taxi, πηγες, πληροφοριες, σκηνη, supersport, test drive, θεματα, motor
Τυχαία Θέματα