Η Χιρόνα "γλυκάθηκε" και τσεκάρει ταλέντο της Μπάρτσα που δεν παίζει στην πρώτη ομάδα

09:34 20/12/2023 - Πηγή: Contra

Πορεία πρωταθλητισμού κάνει η Χιρόνα όντας σχεδόν στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +2 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα έκπληξη της φετινής LaLiga φέρεται πως τσεκάρει όλα τα ταλέντα από την Ισπανία εστιάζοντας κυρίως σε παίκτες των μεγάλων της Ισπανίας που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα τους.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Χιρόνα πλέον έχει τα ραντάρ της στον 19χρονο κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Μικαγίλ Φαγέ, ο οποίος αγωνίζεται στη μικρότερη

ομάδα της Μπάρτσα αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της.

Οι μπλαουγκράνα έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται κάποιο θέμα πώλησης του ποδοσφαιριστή αλλά δεν θα ήταν αρνητικοί στην προοπτική δανεισμού του προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Ο 19χρονος Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, που έχει καταγράψει συμμετοχές και στο αριστερό άκρο της άμυνας φέρεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι για το μέλλον καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 ενώ για την περίπτωσή του δόθηκε το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Οι σειρήνες αποχωρήσης του Λεβαντόφσκι ηχούν, τι είπε ο μάνατζερ του

Ο Έντρικ μετά τη Ρεάλ κλείδωσε άλλο ένα μεγάλο deal

Νεϊμάρ: Ο γιατρός της Βραζιλίας αποκάλυψε το πλάνο επιστροφής του Νέι και απογοήτευσε τους φίλους της Σελεσάο

Keywords
Τυχαία Θέματα