Στέφανος Κασσελάκης: Τέλος με Τάιλερ; Το ταξίδι στην Αμερική και οι σκιές

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με τον σύζυγό του Τάιλερ. Ο νεοκλεχθής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του και την πολιτική του επιτυχία να επηρεάζουν την προσωπική του ζωή.

Η πρώτη ένδειξη για το ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι έρχεται φυσικά από τις εμφανίσεις του Τάιλερ στο πλευρό του συζύγου του τόσο δημοσίως όσο και στα social media.

Η απουσία του Τάιλερ από τις δημοσιεύσεις του είναι αισθητή.

Εντύπωση όμως έκανε κυρίως η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην οποία βρισκόταν μόνος του. Μάλιστα, οι υπόλοιποι παρτενέρ του βρέθηκαν στη συναυλία με τις δικές τους συζύγους και παρτενέρ.

Η μεγάλη αλλαγή που βιώνει ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή του ίδιου αλλά και του συζύγου του ο οποίος από την Αμερική ζει πλέον στην Ελλάδα ενώ πλέον πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις του ως δημόσιο πρόσωπο.

Η ένταση έχει ανέβει στη σχέση των δύο και ο μόνο τρόπος για να αποφορτιστεί είναι ένα ταξίδι πίσω στην Αμερική. Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν αυτή την επιστροφή για να δουν λίγο τη σχέση τους από την αρχή.

Παρότι λοιπόν ο ίδιος μας έχει μιλήσει μέχρι και για τα ονόματα που θα ήθελε να δώσει στα παιδιά του με τον Τάιλερ, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι τόσο ρόδινα…

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα