MotoGP Santa Rules: Χο χο όχι! Ποιος θα μπει στην άτακτη λίστα του Άγιου Βασίλη φέτος τα Χριστούγεννα;

MotoGP Santa Rules: Ο Άγιος Βασίλης φτιάχνει έναν κατάλογο, τον ελέγχει δύο φορές, θα ανακαλύψει σίγουρα ποιος ήταν άτακτος, καλός και δεν θα νιώθει πολύ ένοχος επειδή θα σας  δυσφημήσει ένας λίγο υπέρβαρος άντρας που εισέβαλε στο σπίτι σας και κατέστρεψε  μερικά από τα κεραμίδια της στέγης σας.

Ναι, ο Άγιος Βασίλης προετοιμάζεται για το επάγγελμά του «μία μέρα το χρόνο» να σπάει, να μπαίνει και να σέρνει αιθάλη καμινάδας μέσα στο σπίτι για να αφήσει είτε μια σάτσουμα ένα παλιό βάζο είτε ένα κομμάτι κάρβουνοή ακόμη την επικριτική του κάρτα στο πνεύμα του μάρκετινγκ της Coca-Cola…

Ωστόσο, για όποιον νέο διαβάζει αυτό,για να μην παρεξηγηθούμε ο Άγιος Βασίλης είναι σίγουρα αληθινός. Αλλά εγώ ως απομίμηση ξέρετε, ξένος κίνδυνος και όλα αυτά, οπότε να προσέχετε.

Εν πάση περίπτωση, ήρθε η ώρα να παίξουμε τον δικηγόρο του διαβόλου (ή μήπως αυτός είναι ο συνήγορος του Σατανά;) καθώς η Bτράπεζα σκέφτεται ποιος μπορεί να είναι αρκετά τυχερός σε αυτήν την κρίση και ενώ το κόστος ζωής/αυξάνεται, το κόστος των καυσίμων έχει φτάσει ήδη στον Θεό για να πάρει αξία τελικά το πολύτιμο κάρβουνο στην κάλτσα που θα σου μείνει στο πέρασμα των Χριστουγέννων για προσάναμμά αντί για μωλωπισμένα φρούτα ή γλυκούδια και σοκολατάκια αυτά τα Χριστούγεννα…

MotoGP Santa Rules:Ήταν ένα πάνω-κάτω… αερομεταφερόμενο… πέταγμα… καταπέλτης κ.ά. σεζόν για τον Marc Marquez…

Ο Marc Marquez είναι πολύ στριμωγμένος για να εκτοξεύεται έτσι

Αν κάποιος είχε ρωτήσει τον Marc Marquez το 2019 πού θα έβλεπε τον εαυτό του τα επόμενα πέντε χρόνια, η απάντησή του πιθανότατα δεν θα ήταν «να έβγαινε τακτικά στο κατάστημα για να εφοδιαστεί με παρακεταμόλη». Στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τη διπλωπία του, τεχνικά δεν θα μπορούσε να δει πολλά…

Εντάξει, αυτό είναι λίγο κακό, αλλά ο Marquez – παρ’ όλη τη μαγεία του όταν τόσο αυτός όσο και η μοτοσικλέτα του στοιβάζονται με τον σωστό τρόπο – δεν βοήθησε εντελώς παραλείποντας να ακούσει τις συμβουλές των γιατρών να αποφύγει τα ακροβατικά υψηλής ταχύτητας χωρίς στενή επίβλεψη.

Για να είμαστε δίκαιοι, θα μπορούσατε να πείτε ότι ο Marquez ήθελε να είναι λίγο πολύ γρήγορος, κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί ξέχασε πού βρισκόταν καθώς επιτάχυνε μέσα από τη ζώνη πέδησης στη στροφή 3 στο Portimao έως ότου εμπόδισε το Aprilia του Miguel Oliveira.

Έδωσε τον τόνο για το πρώτο μισό της σεζόν του Marquez, καθώς μεταμορφώθηκε σε ένα avatar βιντεοπαιχνιδιών συντρίβοντας πριν αναγεννηθεί εγκαίρως για την επόμενη συνεδρία. Το «Peak Marquez» έφτασε τελικά στη Γερμανία όταν αφού βίωσε το Sachsenring στις 360 μοίρες για πέμπτη φορά, είπε τελικά «γάμα αυτό, κάθομαι αυτό έξω», με αποκορύφωμα έναν ταυτόχρονο αναστεναγμό ανακούφισης σε όλο τον κόσμο.

Δυστυχώς για τη Honda, αυτό του έδωσε επίσης χρόνο να αποφασίσει ότι δεν ήθελε να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα που προσπαθούσε ενεργά να τον βλάψει, ωθώντας τον Marquez να σηκώσει το τηλέφωνο και να τηλεφωνήσει στην Gresini Ducati, προς ανακούφιση του γκρεμισμένου σκελετού του.

MotoGP Santa Rules: Ο Marc Marquez δεν σταματά και δεν παραιτείται

Ο Marc Marquez χρειαζόταν περιοριστική διαταγή κατά την πρόκριση

Όταν δεν προσπαθεί να καβαλήσει το Honda του από την ψηλότερη σανίδα κατάδυσης σε μια άδεια πισίνα, ο Marquez ξοδεύει το χρόνο του μελετώντας με προσοχή τα πίσω άκρα πολλών αντιπάλων. Τα μελετά πολύ προσεκτικά, στο βαθμό που μπορεί να δει ακριβώς επάνω τους, αχ, σωλήνα εξάτμισης…

Ωστόσο, το τίμιο παιχνίδι, το slipstreaming/piggy backing/humping the ποδήλατο μπροστά αξίζει αρκετό χρόνο για να πάρεις οποιονδήποτε δρομέα που σέβεται τον εαυτό του στη ζέστη, αλλά – ας το παραδεχτούμε – είναι εκνευριστικό να παρακολουθείς γύρω από ένα μπαρ ένα άτομο που ακούει να με καταδιώκει όταν λες «όχι».

Ωστόσο, πρέπει να θαυμάσετε την τακτική του Marquez «honey badger sloth» να μένει ακριβώς πάνω σε αυτό το πίσω ελαστικό, ακόμα κι όταν ο επιλεγμένος στόχος του είτε έχει επιβραδυνθεί σε μια ανίχνευση για να τον ταρακουνήσει ή απλώς πήγε ακριβώς μπροστά και κατέβηκε τον δρόμο διαφυγής, στην μάντρα, έξω από την κύρια είσοδο και κάτω από το M1 για να δούμε τι θα κάνει στα χαλίκια.

Σταμάτα και σταμάτα, φίλε… όλοι παρακολουθούν!

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC Παιανίας22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC Παιανίας

Είμαστε μόνο θαυμαστές με τον Rory, οπότε εκεί!

American Racing επειδή είναι λογικός αντί για πιστός

Μας αρέσει ο Rory Skinner, γι’ αυτό αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να τον υπερασπιστούμε σαν μεγάλος αδερφός (ή Scrappy Doo) και να προκαλέσουμε την American Racing σε μια αναμέτρηση πίσω από τα υπόστεγα ποδηλάτων στο μεσημεριανό διάλειμμα επειδή τον απομάκρυναν από τη σειρά Moto2 2024 παρά το συμβόλαιο.

Δυστυχώς, τα συμβόλαια μπορεί να είναι δεσμευτικά για κάποιους, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς χαρτί και το χαρτί είναι αρκετά αδύναμο όπως αποδεικνύεται.

Δεν είμαστε αρκετά καλοί στο να νομιμοποιούμε για να προτείνουμε μια ομαδική αγωγή και – αφήνοντας στην άκρη τις κομματικές πίστεις – ο Marcos Ramirez κάνει μια δελεαστική εναλλακτική, με το μπουκέτο λουλούδια του, ένα μπουκάλι με φυσαλίδες και ένα τρόπαιο στο βάθρο, αλλά… χμ… δεν είναι δίκαιο *πατάει τα πόδια και τα μούτρα*.

Καθώς κλείνει μια πόρτα, ελπίζουμε να ανοίξει μια άλλη για τον ταλαντούχο Σκωτσέζο. Μέχρι τότε, American Racing, μπορείτε να μείνετε σε εκείνη την πλευρά της λίμνης!

Ο Danny Buchan, που τον είδαμε εδώ σε πιο ευτυχισμένες στιγμές να δείχνει τον σωστό δρόμο πάνω στη SYNETIQ BMW

Ο Ντάνι Μπούκαν έβλαψε τον Ντάνι Μπούκαν. Επανειλημμένα.

Η σεζόν BSB του 2023 είναι κάτι που ο Danny Buchan θα θέλει να ξεχάσει… εκτός από τα πονεμένα άκρα του μάλλον δεν τον αφήνουν.

Τρία ατυχήματα-μαμούθ – στο Silverstone, το Snetterton και το Cadwell Park – εξασφάλισαν ότι ο Buchan έβγαζε τα χρήματά του από το NHS φέτος, εμποδίζοντας τη δυναμική που είχε δημιουργήσει στη SYNETIQ BMW M 1000 RR το 2021 και το 2022.

Το έφερε μόνος του; Ήταν το ποδήλατο; Του έχει κάνει κάποιος χτύπημα; Δεν πρέπει να κάνουμε εικασίες, οπότε ας κατηγορήσουμε τον James Whitham, γιατί είναι πολύ καλός και αυτό μας κάνει να υποψιαζόμαστε.

Το Knockhill, το οποίο φαίνεται εδώ κρυμμένο να συνωμοτεί εναντίον του αδερφού του Andrew, Glenn…

Knockhill για το σπάσιμο του Andrew Irwin

Στην πραγματικότητα, σκουπίστε αυτό. Όσο κι αν μας αρέσει ο Andrew Irwin, ο Knockhill είναι σκληροπυρηνικός και σκωτσέζος, οπότε δεν θέλουμε να το αναστατώσουμε. Θα έπρεπε να ακούσετε για τον τελευταίο τύπο που ήταν ο Duffers Dipped;

MotoGP Santa Rules: «Έλα Πάολο, είμαι εδώ…»Τα αφεντικά της Ducati επειδή χάρισαν τη μοτοσυκλέτα του Johann Zarco ενώ ήταν ακόμα καθισμένος πάνω της

Παρά το ταλέντο του Marco Bezzecchi, τα αφεντικά της Ducati δεν θα έπρεπε να είναι τόσο κραυγαλέα για να προσφέρουν τη θέση του Johann Zarco στην Pramac Racing για το 2024. Θέλω να πω, είναι κυριολεκτικά εκεί, μπορεί να σας ακούσει. Τώρα είναι σε ένα στρόπ και Honda ταχείας κλήσης, χαρούμενος τώρα;!

Οι διαμορφωτές κανόνων MotoGP για την απαγόρευση της νόμιμης επιχείρησης “Jack Miller’s Dinky Service”

Το MotoGP δεν είναι πλέον αρκετά διασκεδαστικό. Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι που τσούριζε σε μια φορητή τουαλέτα, ο Χόρχε Λορέντζο παραλίγο να πνιγεί ενώ ήταν ντυμένος διαστημικός και να κουρδίζει επίμονα τον Κέισι Στόουνερ.

Τώρα είναι όλα BFF στο ράντσο του Rossi, πάρα πολλές ισπανικές σημαίες και η υπερβολική χρήση της λέξης “sizzerly” από τον Pecco Bagnaia, ενώ θα έπρεπε να είναι “ειλικρινά”. Εντάξει, παίρνω το τελευταίο πίσω, είναι πραγματικά πολύ αστείο…

Ευχαριστώ λοιπόν τον bogen για τον Jack Miller, ο οποίος αποκαλεί ένα μπαστούνι af***king spade και θα σου το πει κατάματα.

Λοιπόν, ντροπή σας, οι διαχειριστές της FIM που κλείνουν τη εύχρηστη επιχείρηση που κάνει στο πλευρό κάποιας άλλης δουλειάς που προωθεί τη Red Bull, μαζεύοντας αδέσποτους αναβάτες MotoGP που πρέπει να επιστρέψουν στα πιτ.

Το γιατί το έκλεισαν είναι εικασία κανενός. Όλοι ξέρουν ότι αν αφήσεις έναν αναβάτη MotoGP εκτός πίστας για πολύ καιρό, γίνεται άγριος… απλά κοιτάξτε τον Andrea Iannone.

MotoGP Santa Rules: Σύντομα…

Το Honda RC213V για το μίσος των ανθρώπων

Οι μηχανικοί της Honda μπορεί να είναι ιδιοφυΐες, αλλά κάπου στη γραμμή ανάπτυξης του RC213V ξέχασαν να αλλάξουν τη ρύθμιση της «προσωπικότητας» από «κακό» σε «καλό». Δυστυχώς, ο διακόπτης βρίσκεται σε ένα άβολο μέρος και είναι σχεδόν ώρα για μεσημεριανό γεύμα, τόοοοοο…

Πράγματι, το Honda RC213V είναι μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα που δεν της αρέσει να αγωνίζεται, να κάνει αυτό που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει μια μοτοσυκλέτα και συχνά αποφασίζει ότι θέλει να είναι στην κορυφή ακριβώς στο σημείο της ολοκλήρωσης… ενός γρήγορου γύρου.

Ένας κακός εργάτης κατηγορεί τα εργαλεία του. Αυτό το εργαλείο σπάει τους εργάτες του.

Σκέψεις και προσευχές για όποιον διαπραγματεύεται τα ασφάλιστρα της Honda για το 2024.

MotoGP Santa Rules: Άλλη μια χρονιά, άλλη μια περίπλοκη διαδικασία απόφασης αναβάτη KTM…

Η διαχείριση της KTM για την έκδοση του 2023 μιας τελείως εσφαλμένης απόφασης

Ρολό τύμπανου, παρακαλώ. Η απάντηση του 2023 του “Ποιον αναβάτη θα ξεπεράσει η KTM φέτος;” είναι ο Pol Espargaro, ο οποίος παρότι βρήκε θέση στο ετήσιο παιχνίδι μουσικών καρεκλών της KTM (έκδοση The Hunger Games), στη συνέχεια απωθήθηκε υπέρ του Pedro Acosta.

Δριμύς. Πολύ περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι πέρασε έναν ολόκληρο μήνα του 2023 με το σαγόνι του κλειστό.

MotoGP Santa Rules:«Είμαι σίγουρος ότι μετακόμισε…»

Γκαζονάκι για κάθε εμπόδιο 

Γιατί το κάνεις αυτό στον τελευταίο γύρο; Είμαστε σίγουροι ότι μετακινείτε μερικές ίντσες μόνο και μόνο για να προσελκύσετε τους ανθρώπους… από τους ανθρώπους, εννοούμε κυρίως τον Brad Binder. Γιατί έχεις μοσχαρίσιο κρέας με τον Brad Binder;

Επίσης, ακόμα δεν σας έχω συγχωρήσει που τρίψατε το δέρμα στα γόνατά μου μέχρι το κόκκαλο κατά τη διάρκεια της ΡΕ πριν από όλα αυτά τα χρόνια.

Κοίτα, ξέρουμε ότι δεν φταις εσύ, απλά κάνεις τη δουλειά σου… αλλά, θα ήθελα να μιλήσω με τον προϊστάμενό σου, σε παρακαλώ;

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει κάτσει ούτε λεπτό στις χειμερινές διακοπέςMichael Schumacher F1: Η κατάσταση του είναι τόσο τραγική που δεν θα το ευχόσουν ούτε στον χειρότερο εχθρό σουMotoGP Marquez: «Δεν σκέφτομαι να ταιριάξω με τον Rossi»Μεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, rules, Χριστούγεννα, motogp, rules, the hunger games, έως ότου, test drive, red bull, hunger games, marquez, aprilia, avatar, honda, ducati, νέα, ταξι, taxi, festival, test, drive, motor, real, game, ride, bsb, silverstone, bmw, james, rossi, jack, fim, red, bull, ktm, hunger, games, pedro, φταις, μαξ, schumacher, Στην κορυφή του σπιτιού, Κορμός Χριστουγέννων, Άγιος Βαλεντίνος, αλλαγη ωρας, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2013, αγιος βασιλης, ποδηλατο, αδεια, γερμανια, δουλεια, εργαλεια, λουλουδια, σημαιες, τηλεφωνο, φρουτα, ωρα, aprilia, bsb, ducati, game, honda, james, ktm, real, test, αγωγη, αρθρο, αξιζει, απλα, ασφαλιστρα, ατυχηματα, ατομο, βομβα, βρισκεται, γινεται, δερμα, δειχνει, ειπε, εκθεση, ενεργα, επρεπε, έως ότου, ζεστη, ζωνη, κυρια, μαγεια, μαμουθ, μαξ, μισος, μοιρες, μπορειτε, ντροπη, ξερετε, πεμπτη, πισινα, πορτα, ρυθμιση, ροσι, σεζον, σιγουρα, σιγουρος, συνεχεια, σειρα, σοκολατακια, σπιτι, τρια, εικασιες, φταις, φορα, avatar, bull, drive, εφαρμογη, festival, fim, jack, hunger, κακος, κλειστο, κομματι, κρεας, ξενος, μεινει, μπροστα, marquez, taxi, pedro, παιχνιδι, ποδια, red, red bull, ride, rossi, schumacher, silverstone, σωστο, test drive, τυχερος, θελω να, θεματα, βαζο, motor, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα