MotoGP Pramac Ducati: Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω αυτό που ζώ

MotoGP Pramac Ducati – Τζίνο Μπορσόι: «Μια μέρα θα το καταλάβω»

Καθώς το MotoGP κατευθύνεται στη Μαλαισία για να ξεκινήσει το τελικό Sprint αυτής της σεζόν του 2023, ο αγώνας μεταξύ του Jorge Martin (Prima Pramac) και του Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo) για το παγκόσμιο στέμμα εντείνεται, χωρίς ο αναβάτης της εργοστασιακής ομάδας να έχει πλεονέκτημα έναντι του Ισπανού από τη δορυφορική ομάδα.

MotoGP Pramac Ducati

: Ο Gino Borsoi, διευθυντής της Pramac Ducati, μας διαβεβαιώνει: δεν χρειάζεται να έχουμε κόκκινες φόρμες για να έχουμε τα απαραίτητα εφόδια για να παλέψουμε για τον τίτλο.

«Νομίζω ότι ο Χόρχε είναι σίγουρα ένας από τους ταχύτερους οδηγούς στην πίστα αυτή τη στιγμή. Έδειξε απίστευτη ταχύτητα. Είναι έτοιμος να πολεμήσει, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, υπογράμμισε ο Ιταλός σε συνέντευξή του στο speedweek . Έχουμε τα πάντα: τον αναβάτη, τη μοτοσυκλέτα και τη βοήθεια της Ducati ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα περισσότερο. »

Ίσως μας λείπει λίγη εμπειρία, την οποία προφανώς έχει η εργοστασιακή ομάδα από τότε που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πέρυσι με τoν Pecco. »

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου: Ένας δολοφόνος έξω απ΄ το σπίτι σουΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΣυνέντευξη στον Kalle Rovanpera τον διπλό παγκόσμιο πρωταθλητή WRCHalloween F1 vs MotoGP : Πως περνάνε τα παλικάρια μας στις απόκριες;Ταϊλάνδη MotoGP: “Σαν χελώνα!” ο Raul Fernandez

MotoGP Pramac Ducati  : Όποια κι αν είναι η έκβαση του πρωταθλήματος, του οποίου ο νικητής σίγουρα δεν θα γίνει γνωστός πριν από τη Βαλένθια, οι στρατιώτες της Pramac Ducati έχουν λόγους να είναι περήφανοι για το έργο που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα. Και αν ο Borsoi έχει καταλάβει ότι τα κατορθώματα της ομάδας του εντυπωσιάζουν τον κόσμο του MotoGP, εξακολουθεί να παλεύει να συνειδητοποιήσει τι τον έκανε να βιώσει αυτή η σεζόν.

«Είναι σαν ένα όνειρο, αργά ή γρήγορα ίσως ξυπνήσω και πραγματικά καταλάβω τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα», είπε. Είναι ήδη μια απίστευτη σεζόν. Μαζέψαμε πολλά βάθρα, τοποθετήσαμε τους δύο οδηγούς στο ψηλότερο σκαλί του τελευταίου.

MotoGP Pramac Ducati : Δεν υπάρχουν πολλά να πω, απλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του απίστευτου προγράμματος με μια τέτοια ομάδα. Από εδώ και πέρα, όλες μας οι προσπάθειες είναι στραμμένες στο να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», καταλήγει.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Με συνοδεία Bodyguard ο Verstappen στο Mexican GP γιατί κινδυνεύειΣυνεργείο μοτοσυκλετών Mpratakos Drag Factory 40 χρόνια δίπλα σαςF1 GP Μεξικό : Ο Verstappen μπροστά ο Albon κάνει την έκπληξηΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα