MotoGP Honda: Ριζική αλλαγή στη διακόσμηση του Honda RC213V για το 2024

MotoGP Honda RC213V: O Joan Mir και ο Luca Marini έκαναν πρεμιέρα στο νέο pop-up κατάστημα Box Repsol στη Gran Vía 46

Οι αναβάτες της Repsol Honda Team διέσχισαν τη Μαδρίτη μέχρι να φτάσουν στο νέο προσωρινό κατάστημα.

Ο Ισπανός Joan Mir και ο Ιταλός Luca Marini , οι αναβάτες της Repsol Honda Team για τη σεζόν 2024 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος

MotoGP, έχουν αναλάβει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Box Repsol που βρίσκεται στον αριθμό 46 της διαδρομής Gran Madrid.

Μετά την τελετή παρουσίασης του Honda RC213V για το MotoGP 2024 , που πραγματοποιήθηκε στο Espacio Warner Music Station στο Πρίνσιπε Πίο, ο Mir και ο Marini επιβιβάστηκαν σε δύο Honda CBR1000RR με τα χρώματα της ομάδας και κατευθύνθηκαν στο προαναφερθέν κατάστημα, ακολουθούμενοι από περίπου είκοσι μοτοσικλετιστές. δρόμους της ισπανικής πρωτεύουσας.

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠαιανίαςO Superman Φάνης Λαμπρόπουλος θα παρουσιάσει τους εκθέτες του 22ου Motor FestivalΆνοιξαν οι συμμετοχές για το 22nd Motor Festival στο MEC Παιανίας – ΚάτοψηMotor Festival: Το μεγαλύτερο πάρκο αδρεναλίνης ζωντανεύει στις 23-25 Μαρτίου στο MEC ΠαιανίαςΟ Joan Mir και ο Luca Marini ακολουθούνται από 20 μοτοσικλετιστές που κατευθύνονται προς τη Gran Vía της Μαδρίτης

Μόλις έφτασαν στο κατάστημα, οι παρευρισκόμενοι θαυμαστές και όσοι πλησίασαν μπόρεσαν να πάρουν υπογραφές και φωτογραφίες από τον Joan Mir και τον Luca Marini, οι οποίοι ήταν οικοδεσπότες και ήταν υπεύθυνοι για τη δοκιμή του προσομοιωτή Repsol που βρισκόταν στο κατάστημα.

Ένα κατάστημα που ο χαρακτήρας του είναι προσωρινός και θα είναι ανοιχτό μόνο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου , με αδιάλειπτο ωράριο λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ .

Ένας προσομοιωτής που θα είναι διαθέσιμος σε όλους τους ανθρώπους που θα πάνε εκεί όσο παραμένει ανοιχτός, έχοντας τη δυνατότητα να προκαλέσει τους δύο επίσημους πιλότους της μάρκας golden wing  προσπαθώντας να ξεπεράσουν την ώρα που όρισαν στα εγκαίνια.

Επιπλέον, θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις σε επίσημα προϊόντα της Repsol Honda Team και να μάθουν για την άφιξη των ανανεώσιμων καυσίμων της Repsol στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, τα οποία χρησιμοποιούνται σήμερα από όλους τους τύπους οχημάτων τόσο στην Ισπανία όσο και στην Πορτογαλία.

Honda RC213V Repsol MotoGP 2024 από τους Joan Mir και Luca Marini

MotoGP Honda RC213V: Ριζική αλλαγή στη διακόσμηση του Honda RC213V, όπου η Repsol χάνει την παρουσία του υπέρ του HRC.

Η Repsol Honda Team παρουσίασε το νέο χρώμα του Honda RC213V που θα φορέσει ο Ισπανός Joan Mir και ο Ιταλός Luca Marini στη σεζόν 2024 του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, μετά από πολλά χρόνια, αυτή τη φορά το επίθετο « νέο ». τιμή στην δηλωτική του σημασία.

Η γνωστή εξαφάνιση του Red Bull και η αναμενόμενη μείωση του λογότυπου της Repsol άφησαν πολύ περισσότερο χώρο για τα χρώματα HRC, ειδικά ένα σκούρο μπλε που θυμίζει τα σχέδια του τελευταίου NSR500 στα τέλη του περασμένου αιώνα.

” Το 2024 είναι μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς γιορτάζουμε 30 χρόνια συνεργασίας με την Repsol και εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή με ανανεώσιμα καύσιμα. Στη Honda HRC έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να προσφέρουμε στους Joan Mir και Luca Marini ένα πακέτο με το οποίο μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί” , διαβεβαιώνει.  Koji Watanabe, Πρόεδρος της Honda Racing Corporation , ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ για τη νέα πορεία:

” Και οι δύο οδηγοί είναι νέοι, πεινασμένοι και ήδη παρέχουν σαφείς πληροφορίες για να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Θα είναι άλλη μια σεζόν ανάπτυξης, συνεργασίας με τους οδηγούς, τους συνεργάτες, τους χορηγούς, τους μηχανικούς και τα μέλη της ομάδας μας καθώς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε “, επιμένει.

Τόσο ο Marcos Fraga, Διευθυντής Επικοινωνίας και Μάρκας της Repsol . όπως  ο Tetsuhiro Kuwata, Διευθυντής του HRC και ο Alberto Puig, Team Manager της Repsol Honda , έχουν δώσει έμφαση στην εισαγωγή ανανεώσιμων καυσίμων στο MotoGP, με το 40% υποχρεωτικό από το 2024.

MotoGP Honda RC213V: MIR, ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ

” Είναι απίστευτο να είσαι μέλος μιας ομάδας με τόση ιστορία και επιτυχίες στο MotoGP, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ αυτή τη σεζόν με την ομάδα της Repsol Honda όπως και την προηγούμενη. Οι παρουσιάσεις της ομάδας είναι πάντα πολύ ενδιαφέρουσες, ειδικά για να δεις τι πιστεύουν όλος ο κόσμος της νέας σχεδίασης », σχολιάζει ο Joan Mir, που ξεκινά τη δεύτερη χρονιά του στην ομάδα.

Ο Joan Mir με το Honda RC213V της Repsol Honda Team που θα πάρει στο MotoGP 2024

” Νομίζω ότι τα φετινά χρώματα είναι πραγματικά διαφορετικά και πολύ τολμηρά, σίγουρα κάτι μοναδικό για την ομάδα. Είχαμε μια θετική πρώτη επαφή με τη μοτοσυκλέτα και πέντε παραγωγικές ημέρες στη Sepang, τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στη δοκιμή του Κατάρ και το αγώνα », συνεχίζει ο 26χρονος, που τερμάτισε 22ος την περασμένη σεζόν .

” Πέρυσι έμαθα πολλά και θέλω να τα κάνω όλα πράξη φέτος για να βοηθήσω την ομάδα της Repsol Honda να επιστρέψει εκεί που ξέρω ότι μπορεί να είναι. Ας απολαύσουμε αυτή τη στιγμή και ας προετοιμαστούμε γρήγορα για την επόμενη σεζόν “, καταλήγει ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP το 2020 και του Moto3 το 2017 .

MotoGP Honda RC213V: ΜΑΡΙΝΗ, ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

” Για μένα είναι τιμή να ενταχθώ στην ομάδα της Repsol Honda, όταν ήμουν μικρός είχα ήδη ένα κοστούμι με τα χρώματά του για να αγωνίζομαι με μίνι ποδήλατα. Τώρα το να είμαι εδώ, στην παρουσίαση, με το κοστούμι και τη μοτοσυκλέτα, είναι ένα όνειρο. αλήθεια, κάτι από τη μοίρα », εξομολογείται ο Λούκα Μαρίνι , ο οποίος εντάσσεται στην ομάδα όπου βρισκόταν ο αδελφός του Βαλεντίνο Ρόσι πριν από δύο δεκαετίες.

Ο Luca Marini με το Honda RC213V της Repsol Honda Team που θα οδηγήσει στο MotoGP 2024

” Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πολύ ωραία, τα χρώματα είναι κάτι πολύ καινούργιο και είμαι περήφανος που τα εκπροσωπώ. Είμαστε στην αρχή του ταξιδιού μας μαζί, αλλά νιώθω ήδη μέλος της ομάδας και υποστηρίζομαι καλά από τους μηχανικούς “, επισημαίνει το 26 -χρονος αναβάτης, που προέρχεται από την όγδοη θέση στο MotoGP 2023 με την Ducati της VR46 Racing Team .

« Έχω οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα μόνο για έξι ημέρες, οπότε θέλουμε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την τελευταία δοκιμή και να ξεκινήσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο », καταλήγει ο παγκόσμιος δευτεραθλητής του Moto2 για το 2020 πριν ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του στην πρεμιέρα. τάξη.

MOTOGP, ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ HRC ΤΩΝ MIR ΚΑΙ MARINI ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΕΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

MotoGP Honda RC213V:Στο κλασικό πλέον πορτοκαλί Repsol, φέτος ο κατασκευαστής με φτερωτά προτίμησε τα RC213V να φορούν χρώματα Honda, σημάδι της αρχής μιας νέας εποχής

Το Warner Music Station στη Μαδρίτη επιλέχθηκε για να παρουσιάσει το 2024 Honda RC213V με το οποίο ο Joan Mir και ο Luca Marini θα αγωνιστούν στη σεζόν MotoGP τώρα μπροστά μας. Η επανάσταση είναι διπλή: εάν σε τεχνικό επίπεδο έχουν γίνει νέες επιλογές για την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητας, και σε αισθητικό επίπεδο έχει αποφασιστεί να γίνει μια αρχή . Έτσι, το πορτοκαλί του χορηγού της Repsol που κυριαρχεί στο χρώμα έχει αφήσει χώρο στα παραδοσιακά χρώματα της Honda για ένα ανανεωμένο χρώμα.

Ο Mir έτοιμος να ανταγωνιστεί τη δεύτερη χρονιά με το HRC: “Διαφορετικά και τολμηρά χρώματα”

Φέτος η Repsol και η Honda γιορτάζουν 30 χρόνια συνεργασίας και είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την ιαπωνική εταιρεία , η οποία, χάρη και σε παραχωρήσεις, στοχεύει να επιστρέψει στις θέσεις που μετράνε. Αυτά τα χρώματα στην πίστα θα είναι ένα νέο ζευγάρι που θα αποτελείται από τον Mir, στη δεύτερη χρονιά του, και τον Luca Marini , ο οποίος έφτασε φρέσκος φέτος αφού πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια με την ομάδα VR46.

Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;Motor Festival : Έκθεση αυτοκινήτου και Test Drive στο MEC ΠαιανίαςMotor Festival: Έκθεση μοτοσυκλέτας και Test Ride στο MEC ΠαιανίαςΔήμος Παιανίας: Το 22ο Motor Festival υπό την αιγίδα του δήμου Παιανίας

Ο Mir, ο οποίος κληρονόμησε τον ιστορικό αρχηγό πληρώματος του Marc Marquez , Santi Hernandez, είπε: « Είναι φανταστικό να είσαι μέλος μιας ομάδας με τέτοια ιστορία και επιτυχία στο MotoGP, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω αυτή τη σεζόν με την Repsol Honda Team .» Στη συνέχεια σχολίασε το νέο live: « Τα χρώματα φέτος είναι πραγματικά διαφορετικά και πολύ τολμηρά , σίγουρα κάτι μοναδικό από την ομάδα» .

Και μετά μιλώντας για την ουσία παραδέχτηκε: « Είχαμε μια πρώτη θετική γεύση από τη μοτοσυκλέτα και πέντε παραγωγικές ημέρες στη Sepang , τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για τις δοκιμές στο Κατάρ και τον αγώνα» . Ο Mir έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε αυτή τη μοτοσυκλέτα: ” Πέρυσι με δίδαξε πολλά και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στην πράξη φέτος για να βοηθήσω την ομάδα της Repsol Honda να επιστρέψει στις θέσεις που ξέρω ότι μπορεί να φτάσει.” 

MotoGP Honda RC213V: Μαρίνη: «Αυτά τα χρώματα τα φορούσα ήδη όταν καβαλούσα μίνι»

Ο Μαρίνι μπήκε στην επίσημη ομάδα και δήλωσε: « Είναι τιμή για μένα να ενταχθώ στην ομάδα της Repsol Honda , όταν ήμουν παιδί είχα ήδη κοστούμια στα χρώματά τους όταν οδηγούσα μίνι ποδήλατα. Τώρα το να είμαι εδώ, στην παρουσίαση, με το κοστούμι και το μηχανάκι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, κάτι που προέρχεται από τη μοίρα ».

Η ζωηράδα τον εντυπωσίασε: “Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πραγματικά όμορφη, τα χρώματα είναι μια απόλυτη καινοτομία και είμαι περήφανη που τα εκπροσωπώ. Είμαστε μόνο στην αρχή του ταξιδιού μας μαζί, αλλά αισθάνομαι ήδη μέρος της ομάδας και με την υποστήριξη μηχανικοί .” Όλα είναι καινούργια για εκείνον και έχει ήδη αρχίσει να γνωρίζει το ποδήλατο: «Έχω κάνει μόνο έξι μέρες το ποδήλατο, οπότε θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω στο έπακρο την τελευταία δοκιμή και να ξεκινήσω τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. “

Επικεφαλής του έργου είναι ο Γενικός Διευθυντής του HRC, Tetsuhiro Kuwata: « Το 2024 είναι μια ξεχωριστή χρονιά καθώς γιορτάζουμε 30 χρόνια συνεργασίας με την Repsol και εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή με ανανεώσιμα καύσιμα. Μέσα στη Honda έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να παρέχουμε στους Joan Mir και Luca Marini ένα πακέτο στο οποίο μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί ».

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Συνολικά αποτελέσματα δοκιμών Sepang MotoGP 2024Παρουσιάσεις F1 2024: Το ημερολόγιο παρουσιάσεων των μονοθεσιών στην Formula 1F1 η μεταγραφή του Hamilton έφερε απίστευτα κέρδη στη Scuderia FerrariF1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
motogp, honda, διακοσμηση, honda, motogp, red bull, test drive, box, team, warner, music, motor, festival, real, game, superman, golden, άφιξη, hrc, red, bull, νέα, ducati, χρωματα, test, drive, ride, live, ημερολόγιο, hamilton, horner, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , ωραριο καταστηματων, εκπτωσεις, Καλή Χρονιά, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, αποτελεσματα, ποδηλατο, ημερολόγιο, hrc, ισπανια, ονειρο, ποδηλατα, φωτογραφιες, χρωματα, ωρα, ducati, game, music, real, test, αρθρο, απιστευτο, απιστευτα, άφιξη, βρισκεται, γευση, γινει, γινεται, δυνατοτητα, δωσει, ειπε, εκθεση, εξι, εποχη, επιτυχια, επιθετο, ζωη, εικοσι, υποθεση, θυμιζει, ιαπωνικη, ιστορικο, καταρ, κοστουμια, μαδριτη, μινι, μειωση, ομαδα, παντα, ομορφη, ουσια, οχηματων, παιδι, παρουσιαση, πορτογαλια, πρωι, ροσι, σεζον, σιγουρα, συνεχεια, σχεδια, τιμη, φορα, χρονος, χρωμα, bull, box, drive, εμφαση, festival, golden, hamilton, horner, μπροστα, οδηγοι, πακετο, πληροφοριες, pop, red, red bull, ride, superman, team, test drive, θελω να, θεματα, θεσεις, motor, warner, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα