Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Βικτώρια

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια συνεχίζει την αδίστακτη δράση της στη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» μόνο που αυτή τη φορά η επίθεση που κάνει θα έχει επιπτώσεις.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει καθώς η Μιράντα βρίσκεται στο στόχαστρο της Βικτώριας η οποία συνεργάζεται με τη Στέλλα.

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Η Βικτώρια συλλαμβάνεται

Η Βικτώρια έχει βρει στο πρόσωπο της Στέλλας

μια ανέλπιστη σύμμαχο. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Βικτώρια, μετά την επίθεση με δηλητήριο που έκανε στον Φώτη αποφασίζει πως πρέπει να ξεφορτωθεί το μπουκαλάκι με το δηλητήριο.

Όμως επειδή σκέφτεται πως ίσως το χρειαστεί ξανά στο μέλλον το δίνει εμπιστευτικά στη Στέλλα και της λέει να το φυλάξει σε ασφαλές σημείο και να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Κάποια στιγμή η Πολυξένη συνειδητοποιεί ότι ο Φώτης έχει τα ίδια συμπτώματα με τον Χριστόφορο. Πηγαίνει έτσι στην οικεία Μπουραντά για να προειδοποιήσει για τη δηλητηρίαση. Ο Χριστόφορος σοκάρεται όμως πηγαίνει γρήγορα στο δωμάτιο της Βικτώριας και βρίσκει ένα φάρμακο το οποίο και βάζει στην τσέπη του. Φυσικά όμως το δηλητήριο το έχει ήδη ξεφορτωθεί εκείνη.

Την ίδια ώρα όμως βγαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Φώτη τα οποία αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα στην καρδιά του προήλθε από δηλητηριώδη ουσία. Δίχως να χάσει στιγμή ο Φώτης πηγαίνει στη αστυνομία καταγγέλλοντας ότι η Βικτώρια τον δηλητηρίασε με την αστυνομία να τη συλλαμβάνει.

Παράλληλα, η Στέλλα, κρατώντας πλέον αυτή το φονικό δηλητήριο στα χέρια της, σκέφτεται να βγάλει τη Μιράντα από τη μέση….

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ανοίγουν οι φάκελοι με τις δηλητηριάσεις της Βικτώριας

Survivor spoiler 14/2 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Τζανής αρχίζει επίθεση στον Μάρκο

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα