MasterChef spoiler διαρροή 6/4: Αυτοί πάνε στον… τάκο -Τι θα γίνει απόψε;

12:43 6/4/2020 - Πηγή: Sportime

MasterChef spoiler διαρροή 6/4: Πάμε πάλι στις κουζίνες μας. Το ριάλιτι μαγειρικής του Star επιστρέφει με ένα επεισόδιο… βόμβα!

Όχι τόσο για την τριάδα που θα βρεθεί στη διαδικασία αποχώρησης, αλλά για όσα θα συμβούν μέχρι να φτάσουμε στην ανακοίνωση.

Θα βγουν… μαχαίρια, πιστόλια και φυσικά η χολή στις προσωπικές συνεντεύξεις των παικτών θα περισσέψει.

Πάμε με τη σειρά.

Από την προηγούμενη Τετάρτη ξέρουμε πως η Ντέμη και ο Σταύρος έχουν ασυλία. Άρα με τα δεδομένα που έχουμε, ο Κώστας θα είναι ο ένας υποψήφιος. Το έχει

ζητήσει, άλλωστε, ως ο αρχηγός των ηττημένων.

Μαζί του θα… βυθιστεί και ο υπαρχηγός Ηλίας. Ο οποίος στο τρέιλερ εμφανίζεται να κλαίει. Η Μαρία κάνει λόγο για… κροκοδείλια δάκρυα.

Υπάρχει και η τοποθέτηση της Κατερίνας, η οποία από τον εξώστη λοιδορεί τους ηττημένους, κάνοντας λόγο για την «άχαστη ομάδα».

Τα κλάματα δίνουν και παίρνουν.

Όσο για τον τρίτο της παρέας; Τα λεφτά μας πάνε στον Ηρακλή. Αν και ένα πλάνο από τη δοκιμασία δείχνει τον Ηρακλή με μία ψήφο και τον μέντορά του, Διονύση με δύο. Λέτε να έχουμε ανατροπή και να δούμε το άλλοτε μοντέλο στη διαδικασία της αποχώρησης;

Μέσα σε όλα συνεχίζεται και η κόντρα Γιώργου – Κατερίνας, με τον πρώτο να κάνει λόγο πως κάτω είναι οι καλοί και πάνω (δείχνοντας τον εαυτό του) ο καλύτερος. Και λίγο αργότερα, κρατώντας ένας χαρτί λέει πως είναι όλοι τους (μαζί και ο ίδιος;) ξεφτίλες.

Τι έγινε ρε παιδιά;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef spoiler διαρροή 6/4: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

The post MasterChef spoiler διαρροή 6/4: Αυτοί πάνε στον… τάκο -Τι θα γίνει απόψε; appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
spoiler masterchef 6/4
Τυχαία Θέματα