Κορονοϊός: Παγκόσμια αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον!

12:06 6/4/2020 - Πηγή: Sportime

Κορονοϊός: Τι συμβαίνει τελικά με τον Μπόρις Τζόνσον; Ο Βρετανός πρωθυπουργός τον οποίο χτύπησε ο κορονοϊός πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο.

Ο Μπόρις Τζόνσον που έχει βρεθεί θετικός σε κορονοϊό, πέρασε το βράδυ σε νοσοκομείο του Γουέστμινστερ, αφού ο κορονοϊός δεν λέει να τον… εγκαταλείψει η αγωνία σε παγκόσμιο επίπεδο παραμένει καθώς για αυτό μίλησε και ο Ντόναλντ Τραμπ

σήμερα τα ξημερώματα.

Η εισαγωγή του Βρετανού πρωθυπουργού στο νοσοκομειο έγινε γνωστή λίγο μετά το ιστορικό διάγγελμα της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης: ΣΟΚ: Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς λόγω του κορονοϊού! 

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από το ιστορικό διάγγελμα της Βασίλισσας, μόλις το πέμπτο της μακράς θητείας της, όταν έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο κορονοϊός τον ταλαιπωρεί εδώ και 10 μέρες.

Η ανακοίνωση της Ντάουνινγκ Στριτ ανέφερε ότι ο Μπόρις Τζόνσον μπήκε στο νοσοκομείο, πιθανότατα στο St Thomas στο Γουέστμινστερ, προληπτικά και προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Ωστόσο τα ΜΜΕ αναφέρουν αλλά πράγματα.

Όπως τονίζουν υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων σε νοσοκομείο του Λονδίνου καθώς 10 μέρες μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό συνεχίζει να εμφανίζει επίμονα συμπτώματα, συμπεριλαμβανόμενου υψηλού πυρετού και βήχα.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Βρετανός πρωθυπουργός «πιστεύεται ότι λαμβάνει θεραπεία με οξυγόνο» ενώ πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι «ρίσκαρε την υγεία του» εξακολουθώντας το διάστημα της ανάρρωσής του να εργάζεται με πυρετώδη ρυθμό.

Ένας βουλευτής υπονόησε μάλιστα ότι η επιθυμία να μιμηθεί τον ήρωά του, τον ακούραστο Γουίνστον Τσώρτσιλ, έκανε κακο στην υγεία του και ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Mε τα συμπτώματα να επιμένουν επί δέκα ημέρες αφότου διαγνώστηκε με Covid- 19, o Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, διακομίστηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο «St Thomas», όπως αποκαλύπτουν οι Times του Λονδίνου με την κοινή γνώμη και τα ΜΜΕ να διερωτώνται εάν μπορεί να συνεχίσει την διακυβέρνηση της χώρας. Ένοπλοι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει χθες το βράδυ το κτίριο του νοσοκομείου «St Thomas», όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα των «Times».

Ο Τζόνσον παραδέχτηκε πριν από 10 μέρες πως έχει βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε καταβεβλημένος σε ένα video που ανέβασε στο twitter, παραδεχόμενος ότι τα συμπτώματα τον ταλαιπωρούσαν ακόμα.

Τραμπ: Φίλε Μπόρις, περαστικά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ευχήθηκε περαστικά στον Μπόρις Τζόνσον και δήλωσε σίγουρος ότι ο φίλος του θα βγεί γρήγορα νικητής από τη μάχη με τον κορονοϊό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα πάει καλά. Είναι γερός», τόνισε ο Τραμπ, χαρακτηρίζοντας «φίλο» του τον πρωθυπουργό της Βρετανίας.

The post Κορονοϊός: Παγκόσμια αγωνία για τον Μπόρις Τζόνσον! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα