MasterChef highlights 6/2: Η Βιβή στον τάκο – Ποιος κέρδισε τα 1000€; (vids)

11:06 6/2/2024 - Πηγή: Sportime

MasterChef highlights 6/2: Με δυναμικό τρόπο έχει ξεκινήσει το MasterChef, με το χθεσινό (5/2) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Το μαγειρικό επίπεδο φαίνεται πως είναι ξανά πολύ υψηλό, με τους παίκτες να έχουν βγάλει από την αρχή τα μαχαίρια με φόντο το τρόπαιο και τα τεράστια χρηματικά έπαθλα που θα δοθούν.

Το επεισόδιο της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου όμως τα είχε όλα, εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, μια ακόμη μαγειρική μάχη ανάμεσα σε μπορντό και

γκρι μπριγάδα, χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ αλλά και την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση.

MasterChef highlights 6/2: Η Βιβή στον τάκο – Ποιος κέρδισε τα 1000€;

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο  επεισόδιο του MasterChef για τη νέα εβδομάδα που ξεκίνησε ήταν γεμάτο από highlights καθώς υπήρχαν προσπάθειες που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή και άλλες που απογοήτευσαν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, το Mystery Box ήταν διαφορετικό από κάθε άλλη φορά καθώς οι παίκτες κλήθηκαν να διαλέξουν αντιπάλους αλλά και υλικά που είτε θα γνώριζαν είτε θα τους ήταν άγνωστα!

Φυσικά την παράσταση έκλεψε και πάλι η Γεωργία που λύγισε λίγο πριν την χθεσινή δοκιμασία!

Δεν σταματάμε εκεί όμως, καθώς το μενού είχε και ένα απίστευτο show της Γεωργίας στο τέλος της δοκιμασίας!

Αλλά και πολλά πειράγματα Κοντιζά – Κουτσόπουλου που είναι κυριολεκτικά ασταμάτητοι και τη φετινή σεζόν..

Όσον αφορά τα αποτελέσματα όμως της δοκιμασίας και οι δύο ομάδες μαγείρεψαν νόστιμα, όμως παρότι οι μπορντό είχαν το προβάδισμα, οι γκρι έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν!

Από εκεί και πέρα το καλύτερο πιάτο και αυτός που κέρδισε τα 1000€, ήταν ο αρχηγός της γκρι ομάδας, Λευτέρης.

Τέλος, στη δύσκολη θέση της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση, μπήκαν οι μπορντό, που όμως δεν είχαν και πολλές επιλογές καθώς η Βιβή ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα