MasterChef highlights 12/3: Αποκαθήλωση αρχηγού στους γκρι – Αυτός πάει στον τάκο! (vids)

MasterChef highlights 12/3: Εντυπωσιακά  συνεχίζεται το MasterChef, με το χθεσινό (11/3) επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του Star να είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, εκτινάσσοντας την τηλεθέαση της prime time.

Οι τόνοι ανάμεσα στους παίκτες ανεβαίνουν επικίνδυνα με τον διαγωνισμό να προχωράει και το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει όπως είναι λογικό πάρα πολύ.

Το επεισόδιο της Δευτέρας 11 Μαρτίου, ήταν γεμάτο από εντάσεις, με τις δύο ομάδες να τίθενται

και πάλι αντιμέτωπες για το τεστ δημιουργικότητας.

MasterChef highlights 12/3: Αποκαθήλωση αρχηγού στους γκρι – Αυτός πάει στον τάκο!

Πάνω που οι παίκτες των δύο ομάδων άρχιζαν να βρίσκουν ρυθμό, οι κριτές θα τους ανακοινώσουν μια μεγάλη ανατροπή καθώς λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους, οι Μπορντό και οι Γκρι θα βρεθούν προ εκπλήξεως.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής, οι τρεις κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες των δύο ομάδων πως έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τους αρχηγούς τους σε μαγειρική μονομαχία προκειμένου να τους πάρουν την αρχηγία.

Μάλιστα ο Άνχελ άρπαξε την ευκαιρία και προκάλεσε τον Νίκο προκειμένου να πάρει την αρχηγία τον γκρι και να μεταπηδήσει σε αυτούς από την μπορντό μπριγάδα.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, διαμορφώθηκαν και τα ζευγάρια ενώ αποκαλύφθηκαν και τα υλικά του Mystery Box!

Φυσικά το βλέμμα ήταν στραμμένο στη μάχη Νίκου με τον Άνχελ με τον δεύτερο να επικρατεί και να αποκαθηλώνει τον αρχηγό των γκρι!

Όσον αφορά αυτή που κέρδισε τα 1.000€ με ένα πιάτο έργο τέχνης, αυτό ανήκε στη Χριστίνα που ήταν και ένας από τους σημαντικούς λόγους που οι Μπορντό επικράτησαν!

Όλες οι παραπάνω εξελίξεις έφεραν ένταση στη ψηφοφορία των γκρι που έβγαλαν στον τάκο τον Παναγιώτη!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef, 123, Αποκαθήλωση, – Αυτός,MasterChef, 123, apokathilosi, – aftos