Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ το έκανε και πάλι – Τι χρησιμοποιεί για να ξυπνήσει τους παίκτες

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ το έκανε και πάλι πριν από σημαντικό αγώνα για να ξυπνήσει τους παίκτες του καθώς αυτός είναι ο τρόπος του.

Ο Ολυμπιακός, σε μία πρωτόγνωρη για τον σύλλογο συνθήκη, καλείται να παίξει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι που περισσότερο φαίνεται να έχει τυπικό χαρακτήρα (σ.σ. ειδικά έτσι όπως είναι τώρα οι ερυθρόλευκοι) ενώ πρέπει να διαχειριστεί τις δύο συνεχόμενες βαριές ήττες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ, όπως

είναι φυσικό, είναι… σκασμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ειδικά λόγω των σταθερών προβλημάτων που βγάζει ο Ολυμπιακός, κυρίως στην αμυντική του λειτουργία.

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ το έκανε και πάλι – Τι χρησιμοποιεί για να ξυπνήσει τους παίκτες

Ο Βάσκος πιστεύει τους παίκτες του Ολυμπιακού, θεωρεί πως αδικούν τους εαυτούς τους (σ.σ. τους το είπε κιόλας) και για άλλη μία φορά, πριν από κρίσιμο παιχνίδι μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας, τους έδωσε την Τρίτη ρεπό.

Ο λόγος απλός. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει να καθαρίσει το μυαλό των παικτών, να πάρουν ανάσες κοντά στις οικογένειές τους και να επανέλθουν, ώστε να ξεκινήσει η πολυαναμενόμενη «ανάσταση».

Έχει έναν τρόπο ο Μεντιλίμπαρ να διαχειρίζεται τις καταστάσεις ενώ και ο ίδιος μελετά τόσο την ομάδα όσο και τους αντιπάλους των ερυθρόλευκων για να παρουσιαστούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Το παράδοξο με την ενδεκάδα των ερυθρόλευκων

Ολυμπιακός: Η εξαφάνιση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς την κρισιμότερη στιγμή είναι τυχαία;

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα