MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/3: Επική γκάφα, αποκάλυψε ποιος φεύγει το τρέιλερ

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/3: Αχ αυτή η παραγωγή δεν προσέχει. Κάνει λαθάκια και μας κάνει πιο εύκολη τη ζωή με τα spoiler. 

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/3

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/3) το τεστ δημιουργικότητας ζόρισε πολλούς. Νωρίτερα σας γράψαμε ποιοι μπορεί να πάνε στον τάκο και ότι μπορεί να είναι περισσότερο από τρεις.

Το τρέιλερ έκανε μεγαλύτερο spoiler από εμάς είναι η αλήθεια. Τι εννοούμε; Ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το επεισόδιο της Τρίτης (17/3) θα είναι από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τον

ακούσαμε να το λέει στο promo του επεισοδίου της Τρίτης. Εμείς σας το πάμε ένα βήμα παρακάτω λοιπόν και σας αποκαλύπτουμε ποιος παίκτης θα αφήσει την ποδιά του.

Οι παίκτες από την ομάδα του Κουτσόπουλου που δεν μαγείρεψαν καλά ήταν ο Δημοσθένης και η Ντέμη. Επίσης και ο Ηλίας δεν παρουσίασε καλό πιάτο και δεν είναι απίθανο να τον δούμε να φοράει την μαύρη ποδιά.

Πάντως ο Δημοσθένης έχει βρεθεί ήδη αρκετές φορές σε δοκιμασία αποχώρησης και δεν αργεί η ώρα που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Δείτε εδώ προσεκτικά το τρέιλερ:



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απόψε, θα μάθουμε τα αποτελέσματα για τον νικητή του Τεστ Δημιουργικότητας αλλά και ποιοι θα βρεθούν προτεινόμενοι προς αποχώρηση! #MasterChefGR ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 16 Μάρ, 2020 στις 3:02 μμ PDT

The post MasterChef 4 spoiler αποχώρηση 17/3: Επική γκάφα, αποκάλυψε ποιος φεύγει το τρέιλερ appeared first on sportime.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
μαστερ σεφ ποιος φευγει σημερα 17-3, spoiler master chef αποχωρηση 17/3/2020
Τυχαία Θέματα