MasterChef 4 spoiler 17/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

MasterChef 4 spoiler 17/3: Αρκετά απαιτητικό ήταν το τεστ δημιουργικότητας στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/3). Ποιοι είχαν τα καλύτερα πιάτα και ποιοι πάνε στον τάκο. 

MasterChef 4 spoiler 17/3

Ο Δημήτρης και η Μαρία είχαν τον περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους και όλα τα υλικά χωρίς περιορισμούς. Ωστόσο δεν εντυπωσίασαν τόσο με τα πιάτα που δημιούργησαν. Μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε περισσότερους από τρεις παίκτες στη δοκιμασία αποχώρησης.

Δεν ήταν λίγοι οι κριτές που έκαναν μέτριο πιάτο. Μέχρι και ο Ηλίας που συνήθως

βγάζει τέλεια πιάτα, δεν έκανε καλή προσπάθεια. Η Μαριάννα δεν κατάφερε να πάει πιάτο στους κριτές, άρα αυτόματα είναι η πρώτη παίκτρια που θα μαγειρέψει στη δοκιμασία της αποχώρησης.

Ο Δημοσθένης δεν έχει ολοκληρωμένο πιάτο, όπως είπαν οι κριτές και μάλιστα ο ίδιος παραδέχθηκε ότι μπορεί να είναι υποψήφιος.

Πολύ καλό αποτέλεσμα είχε ο Ιωάννης και μην σας κάνει εντύπωση αν τον δείτε αρχηγό μην σας κάνει εντύπωση.

Ο Ηρακλής έφτιαξε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα και μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης είπε ότι είναι ένα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει στις τέσσερις σεζόν του MasterChef.

Η Ντέμη δεν παρουσίασε καλό αποτέλεσμα και το βασικό στοιχείο, ο ανανάς δεν «ακουγόταν» στο πιάτο.

Συμπερασματικά με δεδομένο ότι πολλοί παίκτες δεν τα πήγαν καλά, είναι πολύ πιθανό οι υποψήφιοι να είναι περισσότεροι από τρεις.

Πάμε και στους αρχηγούς, εκεί όπου ο Τζον, ο Ιωάννης και του Σταυρή. Μένει να δούμε ποιος τελικά θα πάρει την αρχηγία και την ασυλία.

Μάλιστα ο παίκτης από την Κύπρο μπορεί να είναι ο νικητής γιατί είχε μόλις 22 λεπτά στη διάθεση του και οι κριτές ενθουσιάστηκαν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ της Τρίτης:





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το Τεστ Δημιουργικότητας ολοκληρώθηκε! Ανανάς αλμυρός, ανανάς γλυκός, πιτάκια με ανανά, παστάκια με ανανά… Πριν ξεκινήσεις τη δίαιτα του ανανά, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν οι κριτές τα πιάτα! ⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 16 Μάρ, 2020 στις 2:08 μμ PDT

The post MasterChef 4 spoiler 17/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα