MasterChef 4: Ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του

Το ζευγάρι του MasterChef 4, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη δεν είναι πλέον μαζί και φαίνεται το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά. 

Κι αυτό γιατί μόλις οι παίκτες βγήκαν εκτός σπιτιού, λόγω της διακοπής των γυρισμάτων εξαιτίας του κορονοϊού το μαγειρικό ζευγάρι χώρισε.

Η Μαρία είναι ένα μικρό κορίτσι και σίγουρα όχι και ο πιο εύκολος χαρακτήρας. Η όμορφη μαγείρισσα έπιασε τον καλό της να μιλάει με την πρώην του, με την οποία είχε χωρίσει στη Νορβηγία λίγο πριν μπει στο MasterChef 4.

MasterChef 4 spoiler 14/4: Οριστικό
αυτή η ομάδα κέρδισε την ομαδική

Το Μαράκι προσπάθησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, ωστόσο το μυαλό του Μπέλλου ήταν στην Νορβηγία και την πρώην του. Φαίνεται πως δεν κατάφερε να την ξεπεράσει και εκείνος μόνο εκείνη σκέφτεται.

Βέβαια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι οι δύο παίκτες όταν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα και το πως θα συμπεριφέρονται οι δύο παίκτες.

Γιατί η Μαρία έχει δείξει πως αντιδρά όταν δεν συμπαθεί κάποιον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Οι κριτές κρατούν στα χέρια τους το αποτέλεσμα της ομαδικής. Πριν από αυτό όμως, θα ακούσουμε τις λεπτομέρειες που το έκριναν. Ξεκινάμε! @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas #MasterChefGR⠀ @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις 14 Απρ, 2020 στις 11:07 πμ PDT

The post MasterChef 4: Ο Δημήτρης γύρισε στην πρώην του appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα