MasterChef 29-4: Χαμός στις μπριγάδες, «ξηλώνονται» οι αρχηγοί – Ένας στον τάκο!

MasterChef 29-4: Το MasterChef  συνεχίζεται με δυναμικό τρόπο στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2024 και έχει καταφέρει να αλλάξει και φέτος τις ισορροπίες στην τηλεθέαση.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε ξεκάθαρο και από τα προηγούμενα επεισόδια του διαγωνισμού μαγειρικής του Star που και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Το νέο επεισόδιο όμως αναμένεται να ανατρέψει τα πάντα για ακόμη μια φορά, αναφορικά με τη σύνθεση των δύο μπριγάδων που ναι μεν επέστρεψαν αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο!

MasterChef
29-4: Χαμός στις μπριγάδες, «ξηλώνονται» οι αρχηγοί – Ένας στον τάκο!

Το επεισόδιο όμως της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου αναμένεται να ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες και στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Νίκος Κυψίδης και ο Μάριος.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αρχηγοί και των μπριγάδων θα βιώσουν ακόμη μια ανατροπή καθώς όπως αποκαλύπτει το trailer του επεισοδίου, οι κριτές θα τους καλέσουν να βγάλουν τις κονκάρδες τους.

Μάλιστα, θα ρωτήσουν απευθυνόμενοι προς τον εξώστη και τους υπόλοιπους παίκτες, για τυχόν παράπονα προς τους αρχηγούς που ηγούνται των μπορντό και των γκρι αντίστοιχα.

Μετά από τις αλλαγές όμως θα έρθει και μια μαγειρική μονομαχία με ζητούμενο τη δημιουργία νηστήσιμων πιάτων λόγω και των ημερών.

Ποιος θα καταφέρει να επικρατήσει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο ως ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

MasterChef 29/4 – Δείτε το trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα