Ολυμπιακός: Αποφασισμένος για το δεύτερο «break»

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν στο πρώτο ματς το σημαντικό βήμα για την πρόκριση, κάνοντας το «break» και στο δεύτερο ματς θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την εμφάνιση της Τετάρτης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στον Κώστα Παπανικολάου, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Φίλιπ Πετρούσεφ, ο

οποίος αποχώρησε τραυματίας από το πρώτο ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρότζερ Γκριμάου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Η καταλανική ομάδα έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 22 νίκες έναντι 14 του Ολυμπιακού από το 2000 και μετά. Το «διπλό» της Τετάρτης ήταν η πρώτη φετινή νίκη των «ερυθρόλευκων» επί των «μπλαουγκράνα», καθώς στην κανονική περίοδο, η καταλανική ομάδα είχε επικρατήσει και στις δυο αναμετρήσεις.

Η Μπαρτσελόνα έχει μαζί με την ήττα της Τετάρτης, τρεις ήττες στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» τη φετινή σεζόν. Οι άλλες δυο ήταν από τις Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό. Την αναμέτρηση θα σφυρίξουν οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία). Το τρίτο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:30 στο ΣΕΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα