Marca: «Θέμα ωρών του Φαν Ντε Μπέεκ στη Ρεάλ»

12:13 4/8/2019 - Πηγή: Sportime

Δεδομένη θεωρούν στη «Marca» τη μεταγραφή του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που βολεύει σίγουρα στον ΠΑΟΚ σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, είναι από τους πιο ταλαντούχος στο ρόστερ του Άγιαξ και ο πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδας, δεν θα ήθελε να τον συναντήσει στο δρόμο του, πράγμα που πλέον είναι πάρα πολύ πιθανό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σουρς: «Να συγκεντρωθούμε στον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα

λοιπόν με το ρεπορτάζ που έχει η ισπανική εφημερίδα «Marca», η απόφαση από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται ότι είναι πλέον οριστική και έχει ως ξεκάθαρο στόχο τον 22χρονο.

Έτσι μένει στην άκρη η υπόθεση του ΠολΠογκμπά που ακουγόταν τόσο καιρό και πλέον ο Ολλανδός μέσος παρουσιάζεται έτοιμος να… κλείσει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η ολοκλήρωση του deal είναι θέμα ωρών, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να βγάζει από τα ταμεία τους περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Γιώργος Σαββίδης: Σκληρή απάντηση σε μάνατζερ του Άκπομ

Το βασικό θέμα για τον ΠΑΟΚ, είναι αν οι «Μερέγχες» θα τελειώσουν σύντομα τη συμφωνία, προκειμένου να μην αγωνιστεί ο παίκτης στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League (6/8, 20:00), που θα γίνει στην Τούμπα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Marca: «Θέμα ωρών του Φαν Ντε Μπέεκ στη Ρεάλ» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα