Maestro season 2: Η υπόθεση από τα επόμενα επεισόδια

Maestro season 2: Καθήλωσε το Maestro στην πρεμιέρα του την προηγούμενη Πέμπτη στο Mega σαρώνοντας παράλληλα την τηλεθέαση της Prime time.

Ενάμιση χρόνος ήταν μεγάλο διάστημα για τους τηλεθεατές που περίμεναν με αγωνία τη συνέχεια της ιστορίας. Τα πάντα δείχνουν αλλαγμένα στην αρχή της δεύτερης σεζόν και οι εξελίξεις που ακολουθούν καθηλώνουν.

Maestro season 2: Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ο Ορέστης ζει σα παγιδευμένος μαζί με την Αλεξάνδρα για χάρη του παιδιού τους. Η Αλεξάνδρα

το νιώθει ότι δε τη θέλει ενώ εκείνος πολεμά μέσα του τα αισθήματα για την Κλέλια.

Παράλληλα και η ζωή της Κλέλιας με τον Θάνο στο πολυτελές σπίτι μοιάζει με «κλουβί» στην ίδια. Οι καβγάδες τους είναι διαρκείς με εκείνον να ζηλεύει αφόρητα. Πιστεύοντας πως η Κλέλια θα φύγει από το σπίτι του, ο Θάνος της κάνει πρόταση γάμου. Η απάντηση που θα λάβει όμως είναι αρνητική.

Ο εφιάλτης της συνεργίας στη δολοφονία του Χαράλαμπου είναι ζωντανός. Τρομοκρατημένη από μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη η Αλεξάνδρα απευθύνεται σε δικηγόρο για το καλό του παιδιού τους. Εκείνος της προτείνει το διαζύγιο καθώς με το ελβετικό διαζύγιο που έχει η ίδια και τα χρήματα μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθερία της. Ο Ορέστης θα μείνει άφωνος από την απόφαση της Αλεξάνδρας που του βάζει ξανά τρικλοποδιά στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Maestro season 2: Νεκρός αυτός ο πρωταγωνιστής στο τέλος

Survivor προτεινόμενοι 23/5: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος παίκτης θέλετε να αποχωρήσει!

MasterChef 23-5: Ισοπαλία στην ομαδική δοκιμασία – Το καλύτερο πιάτο έβγαλε τον νικητή

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Maestro,