Mad Clip: Το video ντοκουμέντο με το οποίο αποκάλυπτε τις σχέσεις με την οικογένεια του

13:05 9/9/2021 - Πηγή: Sportime

Μετά από ερώτηση που δέχθηκε ο Mad Clip έφτιαξε ένα βίντεο προκειμένου να απαντήσει στο πως εξελίχθηκε η σχέση με την οικογένεια και ειδικότερα τους γονείς του τα περασμένα χρόνια.

«Με ρώτησε κάποιος αν κρατάω πλέον καλές σχέσεις με τους γονείς μου. Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο. Από κάποια στιγμή και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ θολά», είπε αρχικά ο Mad Clip.

Συνεχίζοντας εξήγησε: «Ειδικά από τα 15 και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ θολά. Και έφτασα

από τα 15 έως τα 24 στο έτσι (σ.σ. εννοεί πολύ γρήγορα). Έτσι κι εγώ έκανα διάφορες κινήσεις. Πήγα από χώρα σε χώρα, από κατάσταση σε κατάσταση κι έχασα πολύ χρόνο. Χρόνο τον οποίο δεν μπορώ να τον κερδίσω πίσω».

Ακόμη ο τράπερ που έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο οδηγώντας την Porsche του, πρόσθεσε: «Και λες στο φινάλε “πω ρε φίλε, τι είναι αυτό που κάνω; Δεν έχω σχεδόν καθόλου φωτογραφίες με εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχω κάτι να δω. “Α ήταν ωραία εκείνη τη μέρα που κάτσαμε και φάγαμε”, ή ή τάδε γιορτή. Τώρα που το έχω συνειδητοποιήσει αυτό το πράγμα προσπαθώ να τα σώσω. Προσπαθώ να δώσω χρόνο. Να ξαναχτίσω καλύτερες σχέσεις και με τους δύο γονείς μου. Με τη μάνα μου ειδικά πιστεύω το έχω κάνει αυτό. Τη λατρεύω την αγαπάω είναι η μάνα μου. Και όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι ένας καλός και ένας καλύτερος αδερφός από αυτό που ήμουνα Προσπαθώ να κάνω καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια μου. Πολύ ξεκάθαρο».

Καταλήγοντας στο βίντεο που χρονολογείται από το 2018, ο Mad Clip σημείωσε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα άτομα που στηρίζουν τον Mad Clip. Που στηρίζουν όλη την ενέργειά μου. Θέλω να σας πω ειλικρινά ότι χωρίς την αγάπη μου έχετε δώσει δεν θα μπορούσα να κάνω τα πράγματα που κάνω αυτή τη στιγμή».

Δείτε το ολόκληρο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Mad Clip: Το τεράστιο ποσό που βρέθηκε στο πορτοφόλι του

Mad Clip: Απίστευτες καταγγελίες από τον παππού του – «Έλειπε ο σταυρός από τη σορό»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Εκλογές ΕΟΚ: Το σκεπτικό της απόρριψης του αιτήματος Φασούλα (Pic)

Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα