Παγκόσμια διάκριση: Σαρώνουν οι Έλληνες εραστές – Το… boost από το ελαιόλαδο και τη φέτα

Οι Έλληνες εραστές είναι και με την “βούλα” οι καλύτεροι σε συχνότητα στον κόσμο.

Αιτία αυτής της πρωτιάς, όπως εξηγεί σχετικό δημοσίευμα, είναι η μεσογειακή διατροφή των Ελλήνων με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα.Η Ελλάδα στην κορυφή

Η Yasmin Harisha σε άρθρο της στη Βρετανική Sun στην ενότητα του ερωτικού της αφιερώματος για την Ελλάδα,

επισημαίνει ότι σύμφωνα με στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, δηλαδή πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών. Η εν λόγω έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες βρέθηκαν στην κορυφή, εξηγεί η αρθρογράφος.

Δείτε παρακάτω τις ερωτικές τις επιδόσεις, τις προτιμήσεις και τα “δυνατά σημεία” διαφόρων λαών εντός και εκτός Ευρώπης.

Ιαπωνία

Οι Ιάπωνες είναι ο λιγότερα σεξουαλικά ικανοποιημένος λαός του πλανήτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun. Μόνο το 34% του πληθυσμού κάνει σεξ κάθε εβδομάδα, με βάση τα στοιχεία της Durex. Αιτία τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας τα οποία έχουν συνδεθεί με τη μείωση ερωτικών επαφών ανάμεσα σε συζύγους και ζευγάρια, συμπληρώνει η αρθρογράφος.

Γαλλία

Οι Γάλλοι προτιμούν γρήγορες συνευρέσεις, σύμφωνα με μια έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες καταφέρνουν να παρατείνουν τη συνουσία καθυστερώντας την εκσπερμάτιση και μόλις το 6% “κρατάει” 13 λεπτά.

Νορβηγία

Η παγκόσμια “πρωτεύουσα των οργασμών” είναι η Νορβηγία αφού, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού ισχυρίζεται ότι φτάνει σε κορύφωση κάθε μέρα.

Ηνωμένο Βασίλειο

Η έρευνα Great British Sex Survey αποκάλυψε την αδυναμία που έχουν οι Βρετανοί για τα πόδια.

Βέλγιο

Η στάση της “καουμπόισσας” (η γυναίκα από πάνω, αντικρίζοντας τον άνδρα) είναι η πιο διαδεδομένη στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα του ιατρικού site Dr. Ed.

ΗΠΑ

Η Νέα Υόρκη φαίνεται να έχει την μεγαλύτερη όρεξη για σεξ με έναν επιπλέον παρτενέρ, σύμφωνα με το dating app 3somer, με το Λος Άντζελες και το Σικάγο να ακολουθούν.

Γερμανία

Γυμνισμός και swinging φαίνεται πως είναι η σπεσιαλιτέ των Γερμανών, σύμφωνα με το άρθρο.

Ιταλία

Στοματικό σεξ και φαγητό είναι οι “αδυναμίες” των Ιταλών. Σχεδόν το 50% των ζευγαριών κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα.

Κίνα

“Φτωχή” σε οργασμούς φαίνεται πως είναι η Κίνα, σύμφωνα με έρευνα της Durex. Σχεδόν το 76% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε κορύφωση κάθε φορά που κάνουν σεξ.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα