Mad Clip: Τα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες-Το όνειρο του και το τραγικό τέλος του!

08:56 2/9/2021 - Πηγή: Sportime

O Mad Clip έχασε την ζωή του σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, μετά από σφοδρή σύγκρουση.

Mad Clip: ΣΟΚ – Νεκρός σε τροχαίο ο δημοφιλής ράπερ. Στην Βουλιαγμένη και πιο συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, φαίνεται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και να προσέκρουσε σε κολώνα.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δύο ώρες για να τον

απεγκλωβίσουν. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Ο Mad Clip που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987, ήρθε στην Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρο του. Εδώ εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας Capital Music και είχε σπουδαίες επιτυχίες.

Όπως το «Dealer», το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes, Mporei και αρκετά άλλα. Όλα αυτά συγκέντρωσαν εκατομμύρια views στο youtube, ενώ είχε χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Συνολικά κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ. Το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mad Clip: Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο του δυστύχημα (pics)

Mad Clip: Τα stories στο instagram πριν το θανατηφόρο τροχαίο – Ήταν σε γάμο φίλου του

Τσιτσιπάς: Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open!

Γιώργος Διπλοΐδης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα